S-a plimbat dezbrăcată prin Cluj, în mijlocul zilei. Reacţia revoltătoare a trecătorilor

Ultima actualizare:

    A umblat dezvrăcată pe stradă, în plină zi, sub privirile trecătorilorFoto: ziuadecluj.ro
A umblat dezvrăcată pe stradă, în plină zi, sub privirile trecătorilorFoto: ziuadecluj.ro

Zilele trecute, o tânără femeie a fost filmată în timp ce se plimba complet dezbrăcată prin cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca, în plină zi, sub privirile trecătorilor. Femeia a intrat chiar și într-un hotel, unde a vorbit vulgar cu angajații de la recepție.

Potrivit Ziua de Cluj, femeia a fost „contemplată” de trecători timp de vreo 30 de minute prin cartierul clujean Bună Ziua, dar nimeni nu a încercat să se intereseze în legătură cu împrejurările în care a ajuns în acea situație, cu atât mai mult cu cât părea că fusese drogată.

Tânăra a intrat apoi în Grand Hotel Italia, unde a umblat și acolo, spre surprinderea angajaților hotelului. Femeia avea momente de luciditate, în care plângea și nu înțelegea de ce se afla acolo goală, dar și momente în care vorbea vulgar cu angajații din hotel: „Atingeți-mă pe p... că îmi place”.

Nimeni nu a încercat să o ajute în vreun fel, potrivit sursei citate, care se bazează pe declarațiile anumitor martori. Nici măcar angajații din cadrul hotelului nu chemat poliția și nu au încercat să o rețină pe fată.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net