S-a lansat aplicaţia prin care poţi comanda medicamentul dorit

Ultima actualizare:

    Medicamentele care lipsesc din farmacii ajung pe stoc la cererea pacienţilor
Medicamentele care lipsesc din farmacii ajung pe stoc la cererea pacienţilor

Pacienţii care întâmpină dificultăţi în a-şi procura medicamentele primesc o mână de ajutor. Reprezentanţii Asociaţiei de Pacienţi cu Afecţiuni Autoimune şi ai Asociaţiei Bolnavilor de Cancer au convins cei doi actori importanţi în comercializarea medicamentelor să le ofere românilor doctoriile necesare, la cerere.

În prezent, 140 de farmacii mici şi patru firme de distribuţie sunt conectate printr-o aplicaţie software, pe baza căreia se pot prelua comenzile pacienţilor. Tot ce trebuie să facă cei care nu găsesc medicamentele e să anunţe farmacistul, care plasează comanda. Primul distribuitor care va anunţa că deţine medicamentul pe stoc îl va livra în farmacie în cel mult două ore. „Farmacistul va prelua comanda de la pacient şi îl va anunţa telefonic atunci când medicamentul a fost livrat. Deocamdată, marile reţele nu s-au înscris în acestă platformă, însă noi mizăm pe efectul de avalanşă”, a declarat Cezar Irimia, preşedintele Alianţei Pacienţilor Cronici din România. Informaţii despre  farmaciile care fac parte din proiect obţineţi la numărul 0727.341.434. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net