S-a internat în spital cu o bătătură și familia l-a luat acasă în sicriu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Spitalul ”Spiridon” din Iași se află în mijlocul unei anchete după ce familia un pacient susține că acesta ar fi venit la spital din cauza unei bătături la picior, dar a murit din cauza unei infecții.

Pe dată de 1 octombrie, bărbatul de 58 de ani a mers la Spitalul “Sfântul Spiridon” din cauza unei dureri la un deget. După ce a aşteptat 12 ore la urgenţe, a fost internat. Medicii i-au descoperit un diabet, iar pentru că a început să aibă dureri la talpă şi apoi colici abdominale puternice, omul a fost în cele din urmă operat. A făcut septicemie, iar familia spune că s-ar fi infectat cu virusul Clostridium Difficile, ceea ce ar fi dus în cele din urmă la deces. 

„Vineri, pe 13 octombrie a început să acuze dureri de burtă, crampe, asistentele au zis că se alintă, că nu are de la ce să fie aşa ceva", a povestit Alexandru Costan, ginerele pacientului. Potrivit acestuia, bărbatul se simţea din ce în ce mai rău şi, deşi era internat de aproape două săptămâni medicii nu ar observat că a făcut şi apendicită. Pentru acest diagnostic medicii au intervenit duminică.

„Cum tu nu îi faci, nu vezi, nu palpezi, să fie operat duminică, deci nici vineri nu a fost cum trebuie controlat, nici sâmbătă, tocmai duminică se simţea foarte rău şi după ce am facut foarte mari presiuni a venit şi i-au facut ecografie”, explicat ginerele.

Ruda lui Alexandru Iliou crede că socrul său a făcut şi o infecţie cu clostridium dificilae. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net