S-a crezut Casanova, dar a ajuns după gratii

Ultima actualizare:

    Avocatul Caius Irinel Iliescu a fost reţinut după ce şi-a obligat iubita să sară de la etajul 15Foto: Eduard Enea
Avocatul Caius Irinel Iliescu a fost reţinut după ce şi-a obligat iubita să sară de la etajul 15Foto: Eduard Enea

Şi-a terorizat nevasta, care a încercat să se sinucidă. Apoi şi amanta. Când cea din urmă s-a aruncat de la etajul 15 al blocului în care locuia, anchetatorii au început cercetările. Aşa au ajuns la avocatul Caius Irinel Iliescu, care a fost reţinut ieri pentru tentativă de omor şi şantaj.

Acuzat că şi-a torturat psihic iubitele, unele ajungând să încerce să-şi pună capăt zilelor, avocatul Caius Irinel Iliescu a ajuns după gratii chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, informează adevarul.ro. El a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat una dintre iubite să se arunce de la etajul 15 al Complexului Rin Grand Residence, din Capitală. Ca prin minune, Tereza Ionescu, de profesie tot avocat, a supravieţui. A salvat-o faptul că a căzut pe o copertină, avocata suferind mai multe fracturi. După ce şi-a revenit, femeia le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. 

simeon stalpnicul png

Avocatul Irinel Caius Iliescu a fost audiat, marți, 14 februarie, timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, după care procurorii l-au pus sub acuzare. 

Conform anchetatorilor, cei doi avocaţi formau un cuplu de la începutul anului 2016. După ce o perioadă i-a oferit o viaţă de poveste, Caius a reuşit încet să o îndepărteze pe iubita sa de toţi prietenii. Ulterior a urmat teroarea. „Pe fondul constrângerii fizice şi morale exercitate de către Irinel Caius Iliescu asupra concubinei sale, la data de 17 noiembrie 2016, aceasta s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuinţa sa, situată la etajul 15 în Complexul Rin Grand Residence.


    Tereza Ionescu, de profesie  tot avocat, a supravieţuit în mod miraculos după ce  s-a aruncat de la etajul 15 al complexului
Tereza Ionescu, de profesie tot avocat, a supravieţuit în mod miraculos după ce s-a aruncat de la etajul 15 al complexului

Constrângerile exercitate de Irinel Caius Iliescu asupra victimei au constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acţiunile şi manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nici o posibilitate concretă de a acţiona altfel, ori de a se împotrivi“, au arătat procurorii.

Bărbatul i-ar fi interzis Terezei să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile. Poliţiştii au stabilit că, în acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etaj. Poliţiştii au descoperit şi faptul că, în trecut, avocatul ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie, pe care ar fi determinat-o să înghită un pumn de pastile, femeia reuşind să scape cu viaţă, au precizat sursele citate. 

Crima din Ploieşti: S-a predat după ce şi-a ucis iubita cu 34 de lovituri de cuţit


    Alexandru Rusu s-a predat ieri, la Bucureşti
Alexandru Rusu s-a predat ieri, la Bucureşti

Detalii incredibile ies la iveală în cazul crimei petrecute, luni, 13 februarie, în cartierul Mihai Bravu din Ploieşti. Filmul întregii crime nu a fost făcut în totalitate, urmând să fie audiat şi copilul victimei, care de altfel a fost şi el rănit. La momentul producerii agresiunii erau de faţă şi două prietene ale Marianei, una de 17 ani şi alta de 19 ani. Se pare că Alexandru a vrut să facă sex cu ele, fetele au refuzat, iar Mariana a sărit în apărarea lor. De aici, datele sunt neclare. Fata de 17 ani a reuşit să fugă. Agresiunea ar fi început în bucătărie şi s-a terminat în dormitor.

Surse spun că minorii nu ar fi asistat la scene. După comiterea faptei, Alexandru ar fi fugit prin scara vecină după ce s-a urcat pe acoperiş. „Eu l-am văzut, am ţipat: hoţul. Am crezut că este un hoţ. A spart geamul la luminator şi a venit pe la noi pe scară”, a povestit o bătrână. Medicii legişti au efectuat necropsia victimei.


    Mariana avea 36 de ani
Mariana avea 36 de ani

“Sunt foarte multe plăgi tăiate şi înţepate, 34”, a spus Vasile Drăghici, medicul şef al SML. Potrivit anchetatorilor, din casa victimei lipsesc şi 2.800 de euro, bani pe care Mariana îi strângea ca să-şi cumpere o maşină. Speriat de amploarea pe care a luat-o fapta sa, Alexandru s-a predat ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ulterior fiind transferat la Ploieşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net