S-au pus în vânzare biletele la concertul Sting, de la Cluj! Vezi prețuri

Ultima actualizare:

    Sting va susţine un show incendiar la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca
Sting va susţine un show incendiar la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

În 17 octombrie 2017, fanii vor avea ocazia să-l revadă pe unul dintre cei mai apreciaţi artişti din lume. Sting va susţine un show incendiar la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio - 57th & 9th . Turneul a inclus până acum 50 de orașe din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicală internațională.

La acest eveniment, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), și acordeonistul Percy Cardona. De asemenea, alături de aceștia, pe scenă va urca un invitat special - Joe Sumner. 

Bilete Concert Sting la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Fanii Sting au la dispoziție 6 categorii de bilete din care să aleagă, prețurile variind în funcție de distanța față de scenă, informează infomusic.ro.

Categoria I, cu loc pe scaune - 467 de leiCategoria II (Golden Circle), în picioare - 346 leicu varianta Categoria II (Golden Circle), în picioare - cu intrare Early Entry - 703 leiCategoria III, cu loc pe scaun - 286 de leiCategoria IV, cu loc pe scaun - 256 de leiCategoria V, cu loc pe scaun - 226 de leiCategoria VI, în picioare - 146 de leiCategoria Hot Seats, cele mai bune locuri din sală - 823 de leiBiletele hot seats oferă acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sală, precum și un pachet special ce conține: o legitimație suvenir din partea turneului Sting, un cadou și chiar posibilitatea de a întâlni câțiva dintre membrii echipei lui Sting.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net