Românul care a ”invadat” Marea Britanie s-a îmbogățit!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victor Spirescu a ajuns pe prima pagină a celor mai importante ziare din lume, în 2014, după ce a ajuns primul imigrant aterizat în Regat după ce s-au ridicat restricțiile pentru muncă.

La 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu  ajungea în Marea Britanie ca să muncească, după ridicarea restricţiilor.Oficial era primul imigrant ajuns pe tărâm britanic după această decizie. O armată de ziarişti, dar şi de reprezentanţi ai Parlamentului britanic, care veniseră atunci să întâmpine un presupus val de imigranţi din România, l-au găsit însă doar pe Victor Spirescu, singurul român care le “invadase” ţara. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că britanicii nu i-au acordat prea multe șanse de reușită. În primă fază a lucrat într-o spălătorie de mașini, iar cu banii câștigați acolo a putut să-și plătească chiria și să-și cumpere un telefon. Nu a fost foarte mândru de el, știind că poate mai mult. A ajuns ulterior să lucreze pe un șantier până i-a venit idea unei afaceri care în ziua de azi l-a făcut să trăiască pe picior mare.

Victor Spirescu a ajuns să dețină propria lui afacere, cu sisteme de ventilație, și pare că-i iese de minune. Dovadă stă teancul de sute  de lire pe care românul și l-a pregătit pentru o vacanță în care va pleca, atenție, cu un Mercedes!

Dacă vrei să munceşti, o să găseşti imediat o slujbă în această ţară. Dar trebuie să-ţi doreşti asta. Mulţi (n.r. - cetăţeni britanici) preferă să stea acasă şi să primească ajutor social“, spunea la acea vreme Victor Spirescu.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net