Patru români şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Franţa

Ultima actualizare:

Toţi cei cinci pasageri, între care patru români şi un algerian, au murit, iar şoferul camionului a fost grav rănit, fiind transportat cu un elicopter la Spitalul Pellegrin din Bordeaux. Potrivit ediţiei online a Nouvel Observateur, decedaţii sunt barbaţi cu vârste între 19 şi 46 de ani. Aceeaşi sursă precizează că doar patru pasageri erau români, al cincilea fiind un algerian.

Din datele anchetei, aflate în desfăşurare, una dintre anvelopele autovehiculului de mare tonaj a explodat în timpul mersului, şoferul pierzând controlul camionului, care a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de autoturismul celor cinci români.

Alte trei maşini au fost avariate, şoferii acestora încercând să evite coliziunea cu camionul şi autoturismul victimelor. Doi pasageri din rândul celor care circulau în cele trei maşini avariate au fost răniţi uşor.

Un incendiu puternic a izbucnit în urma coliziunii. La locul accidentului, care s-a produs în jurul orei locale 05.00 (06.00 ora României) au fost mobilizate nouă autospeciale şi 45 de pompieri pentru a stinge flăcările.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net