Au crescut la orfelinat. După 18 ani, s-au regăsit în America

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Coincidenţă stranie, noroc sau mâna sorţii în cazul a două tinere adoptate de familii din America. Au avut şansa să plece în urmă cu 18 ani din acelaşi orfelinat din România, iar de câteva săptămâni împart din nou camera, însă la o universitate din America.

Elena şi Rachel au avut neşansa să se nască în familii care nu le-au dorit. Au fost abandonate de părinţi într-un orfelinat din România, unde au învăţat să facă primii paşi şi să rostească primele cuvinte. Soarta le-a surâs însă într-o zi, când două familii din America, din statul Wisconsin, au fost cucerite de zâmbetele celor două fetiţe, aflate la mii de kilometri depărtare. S-au hotărât să le adopte şi în 1995 au venit să le ia din România. Îmbrăcate cu hăinuţe noi, Elena şi Rachel, care aveau doi ani pe atunci, au făcut o poză pe treptele orfelinatului, pe care îl lăsau în urmă pentru totdeauna.

simeon stalpnicul png

Elena a ajuns în familia Heimark, din localitatea West Bend, iar Rachel în casa familiei Murphy din South Milwaukee. Fetele au învăţat repede să spună mamă şi tată, unor oameni străini, într-o limbă străină. Erau înconjurate de căldura unor părinţi grijulii, de jucării la care nici nu visau şi de noi prieteni. Au păstrat legătura, graţie părinţilor adoptivi, însă după câţiva ani familia lui Rachel s-a mutat într-un alt oraş, iar acestea nu au mai ştiut nimic una de alta.

Până de curând. La 18 ani de la plecarea din România, Rachel şi Elena au ajuns să împartă din nou aceeaşi încăpere. De data aceasta însă camera este la Universitatea din Wisconsin-Whitewater, unde ambele sunt studente. Nu se mai despart nici măcar pentru o clipă, iar toţi cei care le văd împreună sunt siguri că tinerele sunt surori.

Povestea incredibilă a româncelor nu a trecut neobservată în America. Au apărut recent pe prima pagină a ziarelor

simeon stalpnicul png

Cele două tinere sunt acum colege la universitatea din Wisconsin

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net