Şi-a ucis iubita, apoi s-a pozat cu cadavrul

Ultima actualizare:

    Daniel Barbu (28 de ani)
Daniel Barbu (28 de ani)

Se cunoşteau de la grădiniţă şi se iubeau de 7 ani. Tinerii din Bacău, Ofelia şi Daniel, ambii de 28 de ani, se înţelegeau bine, iar prietenii nu i-au văzut niciodată certaţi. Nimeni nu şi-a imaginat că bărbatul o să-şi piardă minţile, iar într-un acces de furie o va înjunghia mortal pe tânăra cu care voia să se căsătorească.

Ofelia Bonţoiu a plecat să muncească în Italia, în septembrie 2008, împreună cu părinţii şi fraţii săi. Iubitul ei lucra deja acolo ca zidar, iar ea se angajase ca bonă la o familie din oraşul Gualdo Tadino. Recent însă, Daniel Barbu a rămas fără servici şi a plecat în Anglia cu unul dintre fraţii fetei, sperând că acolo va avea mai mult noroc.

† Ofelia Bonţoiu (28 de ani) lucra ca bonă la o familie din Italia

simeon stalpnicul png

Nu a fost aşa şi Daniel s-a întors în Italia. A încercat însă să o convingă pe Ofelia să meargă cu el înapoi, dar aceasta l-a refuzat. Cei doi s-au luat la ceartă, iar tânărul furios a luat un cuţit şi i l-a înfipt fetei în gât. Totul s-a petrecut într-o cameră de hotel din provincia Perugia. Când a văzut că Ofelia a murit şi zace într-o baltă de sânge, criminalul s-a fotografiat cu cadavrul şi a trimis poza pe telefonul surorii lui, cu mesajul: „Am ucis-o!" Disperată, aceasta l-a anunţat pe Ovidiu, fratele Ofeliei, care a mers într-un suflet la hotel şi a descoperit nenorocirea.

Lângă trupul neînsufleţit al tinerei, zăcea şi Daniel care încercase să se sinucidă cu acelaşi cuţit, însă medicii au sosit la timp şi au reuşit să-i salveze viaţa. Bărbatul a fost arestat.

Criminalul şi-a vizitat tatăl săptămâna trecută

Oamenii din comuna Orbeni, judeţul Bacău, sunt şocaţi. Ei spun că ce doi tineri au fost colegi încă de la grădiniţă, până în clasa a VIII-a. Erau vecini şi formau un cuplu de aproape 7 ani. Nimeni nu i-a văzut vreodată certându-se.

Au venit în ţară chiar de Revelion şi păreau fericiţi. Localnicii spun însă că Daniel a venit acasă, săptămâna trecută, şi a stat la tatăl lui, Vintilă Barbu, dar bărbatul spune că nu avea o relaţie foarte apropiată cu fiul lui.

Daniel a luat o Dacie Papuc care aparţinea mamei lui, dar şi o maşină de spălat şi a spus că pleacă la Bucureşti să le vândă, că are nevoie de bani. Apoi s-a întors în Italia.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net