Riscă puşcăria după ce şi-a ucis familia în accident

Ultima actualizare:

    Opelul lui Ioan Pipiş  a intrat pe contrasens  şi a lovit în plin un BMWFoto: ziarul Unirea
Opelul lui Ioan Pipiş a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un BMWFoto: ziarul Unirea

Alcoolul, cel mai mare duşman al omului. Periculos, dacă-l consumi la petreceri, letal dacă-l bei înainte să te urci la volan. Un bărbat din Alba şi-a distrus viaţa într-o secundă. Acum riscă închisoarea, fiindcă cei dragi lui au pierit în accidentul pe care l-a provocat.

Numai în pielea lui Ioan Pipiş (31 ani) să nu fii. Bărbatul a fost trimis în judecată vineri, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducere sub influenţa alcoolului. El poate sta după gratii până la zece ani din cauza unei greşeli fatale.

Pe 6 martie 2017 provoca un accident teribil pe drumul dintre Jidvei şi Blaj, în urma căruia şi-au pierdut viaţa iubita sa, însărcinată în 7 luni, şi fiica lui de doi ani. Un alt pasager din maşina sa a fost rănit grav, în vreme ce bărbatul care conducea autoturismul pe care l-a lovit s-a ales cu răni uşoare. Pipiş era băut bine: 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drama lui a început la spital, unde fusese dus pentru recoltarea de probe biologice. Atunci a aflat că cei dragi lui au murit pe loc. A fost reţinut şi arestat a doua zi. Momente dramatice s-au consumat pe 9 martie, când a primit acordul instanţei să participe la funeraliile iubitei şi fetiţei sale. Din arest, bărbatul din Alba a aflat că procesul lui a intrat în linie dreaptă. Însă, nici o pedeapsă nu e suficient de aspră precum cea pe care i-a dat-o déjà viaţa: aceea de a trăi fără cele care însemnau totul pentru el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net