Rezultate BAC 2015, sesiunea de toamă: Află dacă ai promovat

Ultima actualizare:

    Rezultate BAC 2015 sesiunea de toamnă: Liceenii au nevoie de media 6 pentru a promovaFoto: Dorin Constanda
Rezultate BAC 2015 sesiunea de toamnă: Liceenii au nevoie de media 6 pentru a promovaFoto: Dorin Constanda

Liceenii care au dat examenul maturității în august, așteaptă cu mari emoții să afle lista cu rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă.

Rezultate Bac 2015, sesiunea de toamnă: notele vor fi afișate marți (1 septembrie) pe internet, respectiv pe site-ul oficial al Ministerului Educației – edu.ro, cât și la avizierele centrelor de examinare. Rezultatele finale, de după rezolvarea contestațiilor, vor fi afișate vineri (4 septembrie), potrivit Mediafax.

Rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă: Reguli

După afișarea listei cu rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă, vor promova elevii care au obținut medii de peste 5 la toate materiile la care au dat examen, iar media generală trebuie să fie peste 6. Lucrările au fost corectate în alte județe decât cele în care au susținut bacalaureatul. Rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă: rata de promovare a elevilor care au susținut BAC-ul în august va fi destul de scăzută. Astfel, dacă în sesiunea de vară, rata de promovare a fost de aproximativ 70%, acum ea va fi, cel mai probabil, mult sub procentul de 50%.

Rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă: Contestații

După ce au aflat lista cu rezultate BAC 2015, sesiunea de toamnă, liceeni care au picat sau care sunt nemulțumiți de media obținută, pot depune contestații în aceeași zi în care se afișază rezultatele, respectiv marți (1 septembrie). Au la dispozițuie patru ore, între orele 16.00 şi 20.00

Rezultate BAC 2015: Dacă difirența dintre cele două note, cea obținută inițial și cea obținută după contestație, este mai mică de 0,50 puncte, nota defenitivă va fi cea inițială, acordată de comisia din centrul local de evaluare. Nota definitivă nu mai poate fi modificată.

Rezulate BAC 2015, sesiunea de toamnă: Promovarea examenului maturității permite accesul în învățământul superior, pe locurile rămase libere.  Absolventului i se eliberează diploma de bacalaureat, pe care o va depune în dosarul de înscriere la facultatea pe care dorește să o urmeze.

Rezultate BAC 2015: Calendar

Rezultate BAC 2015- Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a început pe data de 17 august, cu probele orale și de competențe, care s-a încheiat pe 21 august. Candidații au primit calificative la aceste probele, ele nu le afectează media finală la examenul maturității. Rezultate BAC 2015: Pe data de 21 august au început probele scrise care s-au încheiat pe 28 august.

Rezultate BAC 2015 – sesiunea de toamnă. Cum s-au descurcat elevii în acest an

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net