Revista „Click! Sănătate” te invită și în 2017 la crosul său anual

Ultima actualizare:

    Cei mai mici și mai inimoși dintre bucureșteni nu ratează nicio ocazie pentru a-și dovedi pasiunea pentru alergarefoto: Click!
Cei mai mici și mai inimoși dintre bucureșteni nu ratează nicio ocazie pentru a-și dovedi pasiunea pentru alergarefoto: Click!

Ca în fiecare an, din 2009 încoace, Luna lui Cireșar ne aduce la jumătatea sa mult-așteptata întâlnire cu crosul anual propus bucureștenilor, și nu numai lor, de redacția revistei „Click! Sănătate”.

Cea de a IX-a ediție a îndrăgitei competiții populare va avea loc anul acesta în Parcul Herăstrău, duminică, 18 iunie, și deține déjà toate atuurile să atragă la start sute de persoane.

Ca și în anii precedenți, revista „Click” Sănătate” își propun ca prin acest cros să promoveze un stil de viaţă sănătos prin mişcare în aer liber, indiferent de vârstă și de sex. Așa cum déjà se cunoaște, sub egida revistei organizatoare vor avea loc în fapt două curse de alergare, Cursa Populară, dar şi Crosul Familiei, în cadrul căreia părinţii pot alerga alături de cei mici ai lor, pe un traseu special.

Cursa Populară va avea o întindere de șapte kilometri, startul ei urmând a fi dat la ora 10.00. O oră mai târziu se vor alinia la start membrii tuturor familiilor interesate de mișcare în aer liber. Această din urmă alergare se va desfășura doar pe distanța a 300 de metri, iar familiile trebuie să știe că pot participa în totalitatea lor la competiție cu singurul amendament că micuții înscriși la start nu trebuie să fi împlinit vârsta de zece ani, la ora intrării în competiție.

Traseul competiției va fi găzduit în principal de aleile Parcului Herăstrău și va fi, ca întotdeauna, marcat. Competițiile vor beneficia de sprijinul arbitrilor profesioniști desemnați de Federația Română de Atletism. Înscrierile se vor face în dimineața curselor, pe baza actelor de identitate (CI sau certificate de naștere), cu mențiunea că în cazul minorilor va fi necesară prezența unui părinte sau a unui tutore care își va asuma integral responsabilitatea participării copilului în cauză în competiție. Per total, vor fi acordate peste 40 de premii consistente, dar organizatorii promit și alte surprize de neuitat, inclusive momente speciale de relaxare.

Totul despre Cursa Populară

Înscrierile se vor face in ziua evenimentului pe baza talonului din revistele „Click! Sănătate”, „Click! pentru femei”, dar și din ziarele „Adevărul” și „Click!” din zilele premergătoare evenimentului. Acestea vor avea loc la intrarea în parcul Herastrau - Pavilionul H.

În intervalul orar 8.00-9.55 participanții trebuie să aibă pe lângă talonul de înscrieri și un act de identitate asupra lor. Startul se va da la ora 10.00, de la Berăria H, de la intrarea în Parcul Herăstrău. Traseul va avea în total șapte kilometri, adică un tur complet al Herăstrăului. În fapt, de la startul dat din fața Berăriei H (Pavilionul H), se va alerga pe aleea ce înconjoară lacul, se va trece pe sub podul cu calea ferată, cu ieșire pe Șoseaua Nordului, apoi se va face stânga, pe Șoseaua București-Ploiești, pentru a se reintra în parc în dreptul accesului de vizavi de Fântana Miorița, sosirea urmând a avea loc pe aleea de lângă lac, puțin înainte de aceeași Berărie H.

La finalul Cursei Populare vor fi premiate, tradițional, locurile 1, 2, 3 pentru următoarele categorii de vârstă:

a. Juniori – 3 categorii, băieți și fete:

– de la vârsta de 10 ani până la 12 ani;– de la vârsta de 13 ani până la 14 ani;– de la vârsta de 15 ani până la 18 ani.

b. Seniori – 3 categorii, bărbaţi și femei:

– de la vârsta de 19 ani până la 34 ani;– de la vârsta de 35 ani până la 45 ani;– de la vârsta de 46 ani până la 59 ani.

c. Veterani – bărbaţi și femei:

– cu vârsta minimă de 60 ani, împlinită la ora startului.

Ce trebuie să știți despre Crosul Familiei

La Crosul Familiei sunt așteptați copiii cu vârsta până la 10 ani, însoțiți de părinți/tutore. La ediția de anul trecut peste 100 de copii au alergat fie de mână, fie în cărucioare, în marea lor majoritate alături de părinți, tot pe o distanță de 300 de metri. Înscrierile se vor face în intervalul orar 8.00 - 9.55, urmând ca startul să se dea la ora 11.00. În cadrul competiției „Crosul Familiei” primii 100 de concurenți ce vor trece linia de sosire vor câștiga câte un premiu. Startul se va da tot din zona Berăriei H, iar alergarea se va face exclusive pe aleile Parcului Herăstrău.

Ca și în 2016, și în acest an va fi oferit un premiu special pentru cea mai inedită/haioasă ținută.

Potrivit tradiției, organizatorii au oferit anual celor mai în formă alergători premii consistente și atrăgătoare, precum biciclete, tablete, aparate fitness, telefoane mobile, abonamente la sală, aparate de masaj, vouchere pentru echipamente sportive. Ceea ce va face ca și ediția 2017 să se fie una înscrisă pe aceeași linie. 

Crosul revistei „Click! Sănătate” va fi realizat cu sprijinul sponsorilor: Becel, Prisum Himalaya, 3M Futuro, Doppelherz, Clarfon, Family Care, Aqua Carpatica, precum și al partenerilor Prima TV, Federația Română de Atletism, Primăria Municipiului București, Tedi, Romprest, Nei Guard, Heidi Chocolate, Viva Sport și Running Club.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net