Revelionul a venit cu ghinioane şi tragedii!

Ultima actualizare:

    Reprezentanții Primăriei Sectorului 2  spun că de vină a fost o fluctuație de tensiune,  care a dus la blocarea sistemelor de protecție  ale roții mari. Acest lucru a necesitat resetarea calculatorului care asigură funcționarea acesteia
Reprezentanții Primăriei Sectorului 2 spun că de vină a fost o fluctuație de tensiune, care a dus la blocarea sistemelor de protecție ale roții mari. Acest lucru a necesitat resetarea calculatorului care asigură funcționarea acesteia

Au început cu ghinion petrecerea de Revelion, sau au intrat cu stângul în prima zi din 2017. Câţiva români au rămas blocaţi în roata mare din Parcul Tei, iar alţii au fost evacuaţi din mall sau din pensiunile în care petreceau. Din păcate, pentru unii anul s-a încheiat tragic. Click! îţi spune care sunt ghinioanele cu care a venit 2017.

Blocaţi în roata din parcul de distracţii


    Incidentul din Parcul Tei i-a speriat pe amatorii de distracții la înălțimeCaptura Pro TV
Incidentul din Parcul Tei i-a speriat pe amatorii de distracții la înălțimeCaptura Pro TV

Cei care au vrut să privească Bucureştiul de sus, în prima zi a lui 2017, au avut parte de o aventură terifiantă. Peste 50 de oameni au rămas blocaţi mai bine de 40 de minute în roata mare din parcul Lacul Tei. Totul din cauza unei pene de curent.  Chemaţi de urgenţă, pompierii nu au putut interveni cu scările uriaşe, pentru că solul prea moale nu permitea montarea lor lângă roată.

simeon stalpnicul png

Construcţia se ridică la o înălţime de peste 60 m. După 45 de minute de încercări, specialiştii au reuşit să repornească roata. În cabine se aflau 35 de adulţi şi 17 copii, toţi fiind evacuaţi în siguranţă, fără probleme medicale, conform reprezentanţilor ISU Bucureşti.

Alarmă cu bombă la un mall bucureştean

simeon stalpnicul png

O sperietură soră cu moartea au tras şi cei care s-au aflat sâmbătă la prânz în mall-ul ParkLake, situat pe strada  Liviu Rebreanu. Un bărbat, care nu a fost identificat până acum, a anunţat la 112 că a ascuns mai multe dispozitive explozive în clădire. Sute de clienţi erau atunci în centrul comercial, iar evacuarea lor a durat o oră şi jumătate. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi un echipaj de pirotehnişti. Au fost controloate toate încăperile din centrul comercial, fără a fi găsite obiecte suspecte.

Bradul aprins de artificiile de Revelion a ucis-o 

simeon stalpnicul png

Incident şocant într-un apartament din Capitală, la scurt timp după miezul nopţii. O avocată de 41 de ani, din Bucureşti, care petrecea Revelionul cu fiul ei în casa unei prietene, a murit carbonizată. Băiatul (10 ani) a aprins artificii lângă bradul din sufragerie, şi, când o creangă s-a aprins, femeia a avut un reflex catastrofal: a aruncat cu şampanie peste flacără. Vâlvătaia a cuprins întreaga cameră în doar câteva secunde. Femeia a ars de vie, iar băiatul e în stare critică la spital, iar medicii spun că doar o minune îl mai poate salva. Din infern a scăpat doar proprietara locuinţei, care acum e în stare de şoc. 

Au stat la coadă pentru o bălăceală 

simeon stalpnicul png

În prima zi a anului a fost haos la Therme, cel mai mare centru de relaxare de lângă Bucureşti. Sute de oamenii au stat la coadă, după ce sistemul informatic cu ajutorul căruia se contoriza cât stă şi ce consumă fiecare s-a defectat, scrie observator.tv. La un moment dat, oamenii şi-au vărsat furia chiar pe chef Foa, cel care ar fi trebuit să le ofere un brunch pe cinste în prima zi din an celor care au plătit peste 200 de lei pentru câteva ore de răsfăţ.

Sfârşit de 2016 tragic pentru o familie de bănăţeni 

Cristina, o tânără de 19 ani şi fiica ei, cu care era însărcinată în luna a noua, au murit în urma unui accident rutier. Sâmbătă, Cristina şi soţul ei au plecat de acasă pentru a petrece Revelionul alături de părinţi. La ieşirea din localitatea Remetea s-a produs, însă, accidentul în urma căruia tânăra a pierit. Potrivit unui martor ocular, soţul tinerei se afla în depăşire, când o altă maşină a intrat în depăşire, provocând o triplare. „Cel mai probabil el s-a speriat şi a tras de volan, iar maşina s-a răsturnat”. Soţul a scăpat nevătămat. Din cauza leziunilor interne provocate de accident, tânăra şi fetiţa ei au murit, în seara de Revelion, la spital, scrie adevarul.ro. 

Focar de viroze respiratorii

Ultimele zile au fost un calvar pentru părinţii de copii mici. În loc să petreacă de Sărbători, aceştia au trecut pragul spitalelor cu cei mici răciţi cobză. Se pare că Bucureştiul a fost cuprins de un adevărat focar de viroze respiratorii. 250 de copii au fost consultaţi zilnic în ultima săptămână la Marie Curie, aproape toţi cu infecţii respiratorii, iar unii chiar au fost internaţi. Medicii spun că se aşteaptă la un nou val de infecţii respiratorii în această săptămână. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net