Revelionul în Bucovina, de 4 ori mai scump decât în Grecia

Ultima actualizare:

    La Casa Răzeşului, din  Bucovina, de Revelion,  4 nopţi cu ultra all inclusive  costă 6.000 de lei  pentru două persoane
La Casa Răzeşului, din Bucovina, de Revelion, 4 nopţi cu ultra all inclusive costă 6.000 de lei pentru două persoane

Mai sunt doar cinci săptămâni până la Crăciun şi probabil, mulţi dintre voi nu v-aţi făcut nici un plan. Mergeţi la Târgul de Turism! Ofertele sunt care mai de care mai tentante, atât pentru perioada sărbătorilor de iarnă, cât şi pentru la vară.

“Niciodată nu e prea devreme pentru planuri de vacanţă”, spun românii care lasă totul deoparte, când vine vorba de concediu. La târgul de turism deschis ieri în Capitală, la Romexpo, trebuie să stai la coadă ca să obţii detalii despre oferte. Toţi vizitatorii vor să-şi rezerve vacanţa la promoţie, fie ea de 1 Decembrie, Crăciun, Revelion sau pentru la vară. Cine n-a avut bani, a făcut rost, ca să nu piardă ocazia. Dar iată ce vă propun operatorii din turism!

1 Decembrie, de la 305 lei

De Ziua Naţională petrecem româneşte. La fel s-au gândit şi agenţiile care au venit cu propuneri de minivacanţă în ţară. Spre exemplu, Tui Travel vă oferă 4 nopţi de cazare, în perioada 30 noiembrie- 4 decembrie, la Pensiunea Flora Alpină, de 4 margarete, din Azuga, cu 305 lei/persoană. În preţ intră doar cazarea în cameră dublă. La Hotel Korona, din Sighişoara, aveţi aceeaşi ofertă. La Hotel Moldova, din Iaşi, 4 nopţi de cazare se vând cu 445 de lei/persoană, iar la Grand Hotel Belvedere, de 4 stele, preţul este 359 lei/persoană. Cea mai scumpă ofertă vine de la Continental Forum, din Sibiu, unde 4 nopţi cu mic dejun se vând cu 629 de lei. Pachetul de 3 nopţi la Pensniunea Casa Răzeşului, din Bucovina, costă 1.800 de lei pentru două persoane cu ultra all inclusive.

Crăciunul în ţară 

Dacă v-aţi decis să nu mai petreceţi Crăciunul acasă, în familie, şi vreţi să vă răsfăţaţi într-o vacanţă, aveţi de unde alege. Tour operatorii au oferte atât în ţară, cât şi peste hotare. La Green Village Resort, de 4 stele, din Delta Dunării, oferta este de 875 de lei/persoană. În preţ intră 3 nopţi de cazare cu pensiune completă, primire specială cu preparate tradiţionale, participarea la tăiatul porcului şi slujba de Crăciun din Ajun, ieşire la malul mării cu vin fiert, prânz festiv, cină tradiţională, cadouri pentru cei mici sub brad, program de colinde, acces la SPA, transfer cu barca Murighiol-Sfântu Gheorghe. La Băile Felix, 4 nopţi de cazare, mic dejun, cină festivă, prânz tradiţional, o terapie pe SPA, acces la piscină costă între 545 şi 807 lei, la Hotel Poieniţa, Nufărul, Termal sau Internaţional. La Hotel Andy, din Predeal, de 4 stele, pachetul de Crăciun este de 825 de lei şi include 5 zile de cazare, mic dejun, after party schi, pomana porcului, cină festivă. La Hotel Monterai Resort, de 3 stele, din Poiana Braşov, pachetul din 23 în 26 decembrie este de 1.045 de lei, 897 de lei costă pachetul la Hotel Alexandros, 3 stele, din Buşteni şi 1.195/persoană pentru 4 nopţi de cazare, mic dejun, prânz tradiţional la Hotel Carpathia, din Sinaia. Christian Tour vă propune Crăciun la Praga. Şapte zile de cazare la hotel de 4 stele, cu mic dejun, costă 279 euro/persoană. 


    În schimb, un Revelion  în Grecia porneşte de la  310 euro (adică 1.435  de lei) pentru două persoane
În schimb, un Revelion în Grecia porneşte de la 310 euro (adică 1.435 de lei) pentru două persoane

Revelion în zăpadă sau cu burta la plajă 

Ofertele de Revelion abundă şi ele, bani să ai. Malta Travel ţi-a pregătit o vacanţă de vis în staţiunea malteză Qawra. Şase zile, cu plecare din 28 decembrie, costă 475 euro/persoană la Hotel Seashelles Resort at Suncrest de 4 stele, cu mic dejun, transport cu avionul din Otopeni. Tariful nu include cina festivă, care costă 140 euro/persoană. Cine cumpără pe perioada târgului, plăteşte 440 de euro. La Hotel Valleta de 5 stele preţul ajunge la 642 euro/persoană, cu mic dejun.

TUI Travel vă propune să petreceţi noaptea dintre ani pe plaje exotice din Cancun, unde tariful pentru zece zile, all inclusive este de 1.939 euro /persoană la Hotel Grand Oasis. În insulele Seychelles pachetul de 7 nopţi de cazare, cu mic dejun şi transport depăşeşte 2.299 euro/persoană. Cel mai scump Revelion se organizează în Maldive, unde 7 nopţi de cazare cu demipensiune şi transport costă 2.999 euro/persoană la Hotel Maritim Resort.

În Europa vacanţele sunt ceva mai ieftine. Spre exemplu, în staţiunea grecească Paralia Katerini preţul este de 310 euro (adică 1.435 de lei) două persoane la Hotel Regina Mare, de 3 stele. Oferta include 3 nopţi de cazare şi mic dejun. În România este de 4 ori mai scump. La Casa Răzeşului, din Bucovina, 4 nopţi cu ultra all inclusive costă 6.000 de lei pentru două persoane. Pe lângă mâncare şi băutură, proprietarii oferă şi plimbări cu sania şi trăsura. 

Ofertele de vară, pentru toate buzunarele 

Grecia şi Turcia sunt cele mai căutate destinaţii pentru la vară. Iar cine cumpără în perioada târgului, care ţine până duminică, are parte de chilipiruri, reduceri de până la 70%. Cei de la Christian Tour propun 7 zile de vacanţă în Zakynthos sau Corfu de la 17 euro/persoană. În preţ intră doar cazarea, în perioada aprilie-mai. Aceeaşi vacanţă, dar cu avionul costă 195 euro/persoană. Malta Travel îţi oferă vacanţa de vară cu 304 euro/persoană la Hotel Bella Vista de 4 stele, cu demipensiune, jacuzzi şi transport cu avionul. Rezeda Tours vă oferă 7 zile nopţi de cazare la Water Side Resort, de 5 stele, din Antalya, cu 454 euro/persoană. Un sejur de 7 nopţi la Hotel Paradise Blue, de 5 stele, din Albena costă 196 euro/persoană, iar copilul până în 12 ani merge gratuit. Vacanţa în Spania, la Palma de Mallorca, porneşte de la 686 euro/persoană, iar în Bali, Indonezia, de la 1.149 euro/persoană prin TUI Travel. Gulliver Delta Resort vine cu o ofertă de nerefuzat pentru vara lui 2018. Patru zile de cazare în Delta Dunării, la Uzlina, costă 349 de lei/persoană, cu demipensiune, transport cu autocarul din Bucureşti şi transfer cu barca, 319 lei pentru seniori şi 419 lei la pensiunea din Murighiol de 4 stele, oferta fiind cu all inclusive. 

«Aveţi grijă de la cine cumpăraţi!» 


    George Negru a rămas cu vacanţele plătite după falimentul Omnia Turism
George Negru a rămas cu vacanţele plătite după falimentul Omnia Turism

A crezut că a dat lovitura. În martie şi iulie agenţia Omnia Turism a scos pe piaţă oferte de vacanţă reduse. Mulţi au căzut în capcană şi le-au cumpărat. Printre ei şi Şerban Radu, 41 de ani, din Bucureşti, pe care l-am găsit ieri la târgul de turism cu o pancardă. Protesta în linişte. ”Am fost păgubit cu 6.978 de euro (peste 320.000 de lei), sumă cu care am cumpărat trei vacanţe pentru mine şi soţia mea. Una în Japonia, o alta în Muntenegru şi revelionul 2019 în Maroc. M-am bucurat pentru că aveau reducere de 40%, iar acum am rămas cu ochii-n soare. Îi sfătuiesc pe oameni să aibă grijă de la cine cumpără şi să nu plătească prea mulţi bani deodată. Voi veni să protestez în fiecare zi, dacă nu voi fi dat afară de paznici”, ne-a spus bărbatul, care este de profesie IT-ist. George Negru, patronul Omnia Turism, s-a sinucis luna trecută, din cauza problemelor finaciare. În urma lui au rămas datorii de 7,4 milioane de euro din peste 8.300 de pachete turistice vândute pentru anul viitor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net