Revelion pe ultima sută de metri! Unde poţi petrece ieftin noaptea dintre ani

Ultima actualizare:

    Concerte şi efecte pirotehnice de excepţie vor avea loc şi anul acesta de Revelion în marile oraşeFoto: Click!
Concerte şi efecte pirotehnice de excepţie vor avea loc şi anul acesta de Revelion în marile oraşeFoto: Click!

Au mai rămas câteva ore până când artificiile vor lumina cerul şi vor anunţa trecerea în 2018. Dacă nici până acum nu v-aţi decis ce să faceţi în această seară, Click! vă oferă câteva soluţii pe care puteţi să le luaţi în calcul pe ultima sută de metri fără să scoateţi prea mulţi bani din buzunar. Focuri de artificii spectaculoase şi concerte în aer liber au locîn marile oraşe din ţară.

Cine nu şi-a programat Revelionul în vreo destinaţie exotică şi nici nu a avut nervi să stea în aglomeraţia de pe Valea Prahovei mai are timp să-şi facă planuri de ultim moment. În marile oraşe au loc spectacole pirotehnice şi concerte susţinute de Andra, Direcţia 5, Cargo, Viţa de Vie, BUG Mafia, Inna, Smiley sau legendara trupă germană Saragossa Band la care sunt aşteptaţi zeci de mii de români dornici de distracţie.

În Bucureşti, trecerea dintre ani va fi sărbătorită prin deja obişnuitul Revelion la Palatul Parlamentului şi prin petrecerile în aer liber Hit Revelion 2018, în Piaţa George Enescu, unde vor cânta artişti şi trupe precum Andra, Carla's Dreams, Delia, Holograf, Loredana, Voltaj, Marcel Pavel şi Direcţia 5, şi un spectacol în Parcul Titan.

La Constanţa, peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în Piaţa Ovidiu, acolo unde sunt programate concerte susţinute de Viţa de Vie şi Spitalul de Urgenţă, dar şi un spectacol de artificii şi un show de lasere. 

La ora 22.45, trupa Viţa de Vie urcăpe scena din piaţă, iar puţin înainte de miezul nopţii va cânta Mihail. Numărătoarea inversă începe la ora 23.55, odată cu un show de lasere şi proiecţii pe clădirea Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa. Focul de artificii care debutează la miezul nopţii va fi lansat din parcarea de pe strada Lebedei din Constanţa, iar timp de zece minute spectactorii vor putea urmări un show de lumină şi culoare. După miezul nopţii, pe scena din Piaţa Ovidiu urcă trupa Spitalul de Urgenţă alături de Dan Helciug, aceasta urmând să cânte până în jurul orei 1.00.

La Buzău, e pregătit un concert, unde cap de afiş este Andra.Ea va cânta la miezul nopţii timp de 30 de minute, onorariul său fiind de 20.000 de euro.

Spectacolul din Piaţa Daciei va fi prezentat de Cătălin Măruţă, care se va afla pe scenă întreaga seară. El va introduce cântăreţii în scenă şi va ura buzoienilor „La mulţi ani”.

Revelion în aer liber va fi şi la Slobozia. Autorităţile locale vor organiza un spectacol pe scena amplasată în Piaţa Unirii, pe care vor urca artişti locali, dar şi interpretul de muzică pop Randi. Spectacolul începe la ora 22.00, urmând ca Randi să susţină un recital de la ora 23.00 şi până la miezul nopţii. 

Primăria Timişoara a pregătit un spectacol artistic, în noaptea dintre ani, care se va desfăşura pe scena amplasată în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Operei Naţionale Române. Invitaţi sunt Lou Bega, Feli Donose, Alexandra Mitroi şi trupa Cargo.

La Arad, mii de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei pentru a sărbători trecerea în 2018, municipalitatea pregătind un spectacol cu tematică retro, în cadrul căruia vor concerta, pe lângă formaţii locale, şi legendara trupă germană Saragossa Band, care a avut succes internaţional în urmă cu 40 de ani.

La Alba Iulia, noaptea de Revelion va fi luminată de un spectacol pirotehnic special în cadrul căruia focurile de artificii vor fi sincronizate pe muzică, acesta urmând să se desfăşoare în zona istorică a oraşului, însă va fi vizibil din aproape toate cartierele.

La Sibiu, Primăria a pregătit un program artistic pentru cei care vor să petreacă Revelionul în Piaţa Mare a oraşului. Pe scenă vor urca Inna, Smiley, Rita şi trupa sibiană Domino. Spectacolul va începe la ora 21.30 cu un concert susţinut de Rita urmată de Domino. Puţin după ora 23.00 va urca pe scenă Smiley care va încinge atmosfera până înainte de miezul nopţii. 

Trecerea în Anul Nou va fi marcată de un spectacol de artificii însoţit de muzică, iar la 00.15 va urca pe scenă Inna.

Direcţia 5 şi trupa Maxim sunt printre artiştii care vor cânta de Revelion în Craiova. Spectacolul va avea loc în dreptul Universităţii, iar din cadrul show-ului nu vor lipsi momentele coregrafice şi focul de artificii. Pe scenă vor urca Direcţia 5, Morris, Dana Torop şi trupa Maxim.

Primăria Slatina organizează, de asemenea, o petrecere de Revelion cu concerte, focuri de artificii şi lasere. Spectacolul va începe de la ora 21.45, pe scena urcând Maximilian. După 45 de minute urmează concertul Lorei, iar de la 23.15 va cânta trupa Bere Gratis, care va concerta până la miezul nopţii, când vor avea loc focuri de artificii şi un spectacol de lasere.

La Iaşi, în noaptea de Revelion vor concerta artistul australian de origine libaneză Faydee, alături de Dya, Mihai Mărgineanu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Rona Hartner şi Fanfara 10 Prăjini, petrecerea urmând să aibă loc în Piaţa Palatului Culturii. La miezul nopţii este programat tradiţionalul foc de artificii, a cărui durată estimată este de aproximativ 15 minute.

La Galaţi, spectacolele de Revelion vor include recitaluri ale artiştilor Grasu XXL şi Alex Velea, un moment artistic al unei formaţii de muzică uşoară pop-opera, precum şi un foc de artificii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net