Revelion în alb și negru la Palatul Parlamentului. Cât costă un tacâm

Ultima actualizare:

    Anul trect, câteva sute de români s-au distrat cu stil în Palatul Parlamentului
Anul trect, câteva sute de români s-au distrat cu stil în Palatul Parlamentului

Pentru al patrulea an la rând, Palatul Parlamentului va găzdui petrecerea dintre ani, eveniment deschis oricui vrea să se distreze cu stil. Responsabili cu buna dispoziție a mesenilor vor fi Wilmark Dance & Show, Cornel Verban Orchestra, Hypnotique Electric Violon Band, DJ Radu și Delia. Iată cât te costă un loc la una dintre cele mai rafinate petreceri de Anul Nou!

Pe 31 decembrie, ora 19.30, se dă startul celei mai așteptate petreceri din acest an. Ultima. Sala Unirii va găzdui, pentru al patrulea an la rând, Revelionul la palat, un spectacol în toată regula pigmentat cu preparate gourmet, vinuri alese și muzică de dănțuit. La Revelionul 2017 “Black & White” poziționarea în Sala Unirii se face în funcție de tariful achitat pentru tacâm. Petrecăreții au de ales între trei variante de meniu, fiecare cu prețul ei, în funcție de poziționarea față de scenă și ringul de dans: VIP, Premium si Standard.

Astfel, un loc la masă costă 150 de euro la categoria Standard, 175 de euro la categoria Premium și 200 de euro la categoria VIP. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani accesul este gratuit, iar pentru copiii cu vârste între 6 și 14 se achită 50% din valoarea locului. Pentru cei ce au participat la edițiile anterioare se aplică o reducere de 10%. Tarifele includ și participarea la o tombolă specială. Parcarea este gratuită și păzită, anunță organizatorii.

Meniul va cuprinde: macarons cu brânză de capră, brioșă pufoasă cu pește alb afumat, tartă cu trufe negre și ciuperci, cheesecake cu pudră de măsline, cornet cu legume și alge marine, piept de curcan cu fasole neagră, file de pește alb la cuptor cu ravioli, piept de curcan cu pudră de ciuperci de pădure și orez negru, mușchiuleț de porc în crustă de piper negru cu piure de rădăcinoase și duo de ciocolată Dark & White. Pentru a menține atmosfera elegantă a petrecerii, servirea este serviciu la farfurie. La solicitarea participanților se asigură variante de meniu raw-vegan și fără gluten.

simeon stalpnicul png

Cum trebuie să te îmbraci la Revelionul de la palat

Conform organizatorilor, ținuta acceptată în acest an este în „alb și negru”. A merge la un eveniment „Black & White” înseamnă că îmbrăcămintea purtată trebuie să fie de culoare neagră sau de culoare albă și trebuie să corespundă ca lungime, formă și stil. Ținuta „Black & White” înseamnă îmbrăcăminte formală. Pentru femei, acest cod implică rochii lungi, iar pentru bărbați costum sau smoching. Acest tip de ținută este purtat în mod obișnuit la evenimente precum balurile, galele, nunțile.

Pentru invitații din afara Bucureștiului care doresc să petreacă Revelionul 2017 la Palatul Parlamentului se poate asigura și cazarea la un hotel de patru stele, la prețul de 45 euro/cameră single premium, 49 euro/cameră dublă premium. Tarifele includ toate taxele, inclusiv un brunch pe 1 ianuarie 2017, acces la fitness și saună.


    Imagine de la petrecerea de anul trecut de la Palatul Parlamentului. Foto: Facebook
Imagine de la petrecerea de anul trecut de la Palatul Parlamentului. Foto: Facebook

Ce e nou la Revelion 2017 la Palatul Parlamentului

Față de edițiile anterioare, sărbătoarea de la palat din acest an vine cu unele modificări organizatorice și de preț. În primul rând s-a schimbat firma de organizare, dar și bucătarul. Meniul a fost realizat sub îndrumarea lui Chef Cătălin Jernoiu, iar preparatele sunt asigurate de Privileg Catering, furnizor oficial al Casei Regale a României pentru evenimente oficiale/private.

Tariful minim a fost mărit la 150 de euro/persoană (de la 125 de euro), în vreme ce tariful maxim a fost redus la 200 de euro (de la 300 de euro).

Petrecerea nu se mai ține decât în Sala Unirii (2.200 mp), nu și în Sala Tache Ionescu, așa cum se obișnuia.

Informații suplimentare se pot obține la adresa www.lapalat.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net