Restricţii de circulaţie în Capitală, pentru concertul lui André Rieu

Ultima actualizare:

    André Rieu revine la București cu un spectacol  nou, diferit de cel care a strălucit anul trecut pe aceeași scenă
André Rieu revine la București cu un spectacol nou, diferit de cel care a strălucit anul trecut pe aceeași scenă

Fanii violonistului André Rieu sunt nerăbdători! Pregătirile sunt în toi, iar artistul a promis un show de neuitat.

În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susținut la București, nu mai puțin de șapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori.  Cu acest succes uriaș, André Rieu a înregistrat un nou record pe piața evenimentelor din România.

Intrarea publicului la concertele lui Rieu, permisă de la ora 19.00

Intrarea publicului la concertele pe care André Rieu le va susține în Piața Constituției, sâmbătă și duminică, este permisă de la ora 19,00, informează organizatorii într-un comunicat de presă.

Concertul de sâmbătă este sold-out, iar ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul de duminică vor putea fi achiziționate atât de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât și prin rețeaua Eventim.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19.00, pe cele două intrări amenajate în bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.

Ce mesaj le-a transmis Rieu românilor

„Sunt nerăbdător să revin pe scena din Piața Constituției și să mă reîntâlnesc cu publicul fantastic din România.  Scena folosită doar în concertele din Maastricht va ajunge din nou “în centrul Universului”.  Este impresionantă, nici un alt artist nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu” , a transmis André Rieu.

Trafic restricţionat pentru concert

Traficul în centrul Capitalei va fi restricţionat, vineri, între orele 10.00 şi 24.00 şi în weekend între orele 17.00 şi 1.00, cu ocazia concertului susţinut de Andre Rieu şi Johann Strauss Orchestra, pe 11 şi 12 iunie, de la ora 20.30, în Piaţa Constituţiei.

Pregătirile pentru concertele de weekendul acesta sunt pe ultima sută de metri în Piața Constituției. În acest timp, polițiștii anunță că vineri, în intervalul orar 10.00 – 24.00, se va închide traficul rutier pe Bulevardul Unirii, în ambele sensuri, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii şi pe Bulevardul Libertăţii, în ambele sensuri, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 17.00 – 01.00 se va închide traficul pe aceleaşi bulevarde, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Rutele ocolitoare recomandate de poliţişti sunt: dinspre Bulevardul Ghencea,  prin Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. George Coşbuc – Bd. Regina Maria – Piaţa Unirii  sau  Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Bd. Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei; dinspre Piaţa Alba Iulia, prin Bd. Unirii – Bd. I.C. Brătianu 0 Splaiul Independenţei – Pod B.P. Haşdeu – Str. B.P. Haşdeu – Str. Izvor – Piaţa Arsenalului – Calea 13 Septembrie sau Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Piaţa Universităţii – Bd. Regina Elisabeta – Bd. M. Kogălniceanu – Piaţa Operei – Splaiul Independenţei.

Totodată, Brigada Rutieră le recomandă spectatorilor la concertul susţinut de Andre Rieu să nu se deplaseze cu autoturismele personale la concert, ci să folosească mijloacele de transport în comun, în special metroul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net