Remus Cernea va avea emisiune la tv. Cu ce post a bătut palma

Ultima actualizare:

    Deputatul Remus Cernea va prezenta o emisiune la B1 TVfoto: arhiva personală
Deputatul Remus Cernea va prezenta o emisiune la B1 TVfoto: arhiva personală

Fostul deputat Remus Cernea îngroaşă rândul prezentatorilor tv. El va realiza din această săptămână o emisiune de dezbateri. Remus Cernea va fi gazda emisiunii "Puterea ideilor", începând din 17 iunie, sâmbăta și duminica, de la ora 14.00, la 15.00.

Remus Cernea (41 de ani) a semnat cu B1 Tv şi se pregăteşte să intre în platou cu noua lui emisiune. Fostul politician a mărturisit pentru www.paginademedia.ro că a fost contactat de postul tv, care i-a propus să ocupe acest job. 

"Vor fi subiecte foarte variate, de la politică, la valori, la teme de mediu, de drepturile omului, protecția animalelor, subiecte științifice, ce țin de societate, de teme sociale, varietatea va fi foarte largă. O să fie o emisiune despre valori, despre idei care schimbă lumea, despre valori care sunt necesare unei societăți democratice și civilizate. Va fi și despre știință. Va fi o rubrică de promovare a științei, promovării gândirii critice și promovării unui standard ridicat de civilitate publică. (...) Până acum, am o vastă experiență de invitat la emisiuni. Primele mele locuri de muncă, acum 25 de ani au fost tot în presă. În 1991 am lucrat la un ziar, al cărui nume nu mi-l mai amintesc, ca documentarist. Citeam presa zilei sau arhivele de presă și extrăgeam informații despre diverși politicieni și făceam un fel de rezumat pe diverse evenimente sau diverși politicieni, pentru ca jurnaliștii care scriau articole să aibă la îndemână aceste sinteze. Atunci nu exista calculator, se lucra cu pixul și carnetul. Apoi, în 1994 am dat examen ca să fiu angajat la Jurnalul Național. (...) 

În 2000, am condus pentru scurt timp Q Academia, o revistă cu profil economic despre cultura calității. Așadar, primele mele joburi sunt legate de presă. După aceea m-am implicat în activități civice”, a mai spus Cernea pentru Paginademedia.ro. 

Remus Cernea (41 de ani) este cunoscut drept unul dintre cei mai nonconformiști deputați din Parlament. Este inițiatorul unui proiect de lege prin care a dorit să legalizeze căsătoriile dintre persoanele de același sex, proiect respins, ulterior, de senatori și deputați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net