Regele Mihai, vizitat de fiica rebelă la reşedinţa lui din Elveţia

Ultima actualizare:

    Regele Mihai I al României are 94 de anifoto: AP
Regele Mihai I al României are 94 de anifoto: AP

Principesa Sofia, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, se află în Elveția pentru a fi alături de părinţii săi. Alteţa Sa va petrece câteva zile la reședința lor privată după ultimele evenimente din familia regală.

Având în vedere starea de sănătate a regelui MIhai, Principesa Sofia a decis să meragă în Elveția, unde va rămâne şi în următoarea perioadă. "Principesa Sofia a României se află în Elveția, pentru a fi alături de Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana. Alteța Sa Regală va petrece câteva zile la reședința privată a părinților săi”, informează duminică site-ul romaniaregala.ro.

Principesa Sofia a plecat în Elveţia la casa părinţilor săi
Principesa Sofia a plecat în Elveţia la casa părinţilor săi

Principesa a fost numită de presă fiica rebelă a regelui. În 1998, ea se căsătorea cu un francez, împotriva voinţei tatălui ei, care-i retrăsese titlul de Prinţesă a României. Principesa Sofia s-a născut la 29 octombrie 1957, în Grecia, fiind, la acea vreme, a patra fată a regelui Mihai şi a reginei Ana, după Margareta, Elena, care s-a întors şi ea din Elveția la sfârșitul acestei săptămâni, şi Irina. Ulterior, mezina familiei a devenit principesa Maria, născută în 1964. Principesa Sofia a urmat cursurile de Arte Frumoase la Universitatea North Carolina şi de design grafic şi fotografie la Corcoran College of Art and Design din Washington.

Regele Mihai suferă de o boală gravă 

Regele Mihai a fost externat marțea trecută, starea generală a acestuia fiind stabilă. Biroul de presă al fostului suveran anunța, la acea dată, că tratamentul și procesul de recuperare în cazul acestuia vor fi de lungă durată.

Regele Mihai a fost internat de curând într-o clinică din Lausanne. Potrivit Biroului de presă al regelui, diagnosticele puse de echipa medicală erau carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net