Rednic: «Nu trebuia să jucăm etapa»

Ultima actualizare:
N’Doye, cu tricoul pregătit special
N’Doye, cu tricoul pregătit special

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic nu e de acord cu disputarea jocurilor din Liga I, deşi aşa au dispus cei de la LPF, considerând că ar fi trebuit mai mult respect pentru victimele din clubul “Colectiv”.

Totuşi, ca o palidă consolare, la meciul din această seară dintre Dinamo şi Viitorul se vor purta banderole negre. “Nu ştiu pe cine mai interesează acum fotbalul. Ştiu că atunci când se decretează trei zile de doliu naţional nu are loc niciun eveniment sportiv, nici cultural. Am înţeles că se va juca cu banderole negre, dar e puţin pentru durerea celor care au suferit, care au avut copii acolo, sau au pierdut pe cei dragi”, a spus “Puriul”. Apoi, a continuat: “Ar trebui să se facă controale foarte riguroase, şi mai ales în Centrul Vechi. Şi eu am copii şi am mai fost şi eu pe acolo, lucrurile nu sunt în regulă. Intri, dar nu ştii dacă mai ieşi”.

N’Doye a plâns pentru victimele incendiului


    N’Doye, cu tricoul pregătit special
N’Doye, cu tricoul pregătit special

ASA Târgu Mureş s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Chiajna, golul victoriei fiind înscris în prelungiri de africanul Ousmane N’Doye. Acesta a avut un tricou cu un mesaj de susţinere pentru cei care au avut de suferit în urma tragediei din “Colectiv”, iar la final, când a fost intervievat, a izbucnit în lacrimi. “Dacă eram eu singur, nu jucam. Nu vreau să văd lucrurile urâte, mă dor foarte tare. Jur că nu aveam gândul la fotbal. Ce am văzut era... M-am gândit să dau gol şi să-l dedic românilor care au pierit acolo. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva. Nici în Senegal. Nu ştiu ce să mai zic”, a spus N’Doye la Dolcesport. Mijlocaşul mureşenilor, după reuşita de pe teren, a arătat camerelor tv un tricou pe care era scris: “Condoleanţe românilor”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net