Reacţia unei senatoare, după reuşita istorică a Simonei Halep: "Pot să nu sar în sus de bucurie?"

Ultima actualizare:

    Simona Halep e numărul unu mondial
Simona Halep e numărul unu mondial

O senatoare PSD a stârnit reacţii aprinse pe un site de socializare după ce a postat un mesaj controversat despre reuşita Simonei Halep de a ajunge numarul 1 WTA. Gabriela Creţu nu a părut foarte impresionată de acest lucru şi a spus că preferă să se gândească la accidentarea Larisei Iordache.

Simona Halep a reuşit să devină prima româncă care să ocupe locul 1 WTA. Performanţa noului lider mondial nu a impresionat-o însă pe senatoarea PSD Gabriela Creţu, care şi-a exprimat părerea într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, conform digi24.ro. 

„Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?! Prefer să mă gândesc la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotată cu cele mai mari șanse la titlul mondial, și care stă într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium... Cât talent, câtă muncă și cât ghinion, draga de ea... Și cât de nerecunoscători suntem noi cu cel care nu câștigă... Probabil că acum ar fi fost cazul să arătăm că ne pasă...”, a scris Gabriela Crețu pe Facebook.


    Gabriela CreţuFoto: Arhiva personală
Gabriela CreţuFoto: Arhiva personală

Mesajul său a stârnit un val de reacţii pe site-ul de socializare. „E dureros pentru unii că avem un număr UNU în lume, când ţara este condusă de nişte nulităţi în toate domeniile. Ce aberaţie să faci aşa o analogie. Ce legătură au una cu alta, accidentul Larisei cu triumful Simonei? Cât despre "bani mulţi"...doare tare când nu-i puteţi mânui voi cum vrea inimioara voastră, este?”, „Așa e...când Simona nu a câștigat, nu ai scris nimic de încurajare sau compătimire”, „Greșit sau eronat, cum poftiți. Performanța rămâne performanță indiferent de recompensa pecuniară”, au fost câteva dintre reacţii. În replică, Gabriela Crețu s-a apărat spunând că aceia care o critică „nu au înțeles” ce a vrut ea să spună. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net