Reacţia mogulului Ghiţă la denunţul Elenei Udrea

Ultima actualizare:

    Sebastian Ghiţă a fost citat în calitate de suspect de DNA PloieştiFoto paginademedia
Sebastian Ghiţă a fost citat în calitate de suspect de DNA PloieştiFoto paginademedia

Într-un interviu hotnews.ro, Elena Udrea susţine că fostul soţ, Dorin Cocoş, i-ar fi dat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-şi finanţa televiziunea, la solicitarea lui Florian Coldea.

Elena Udrea a declarat că fostul soţ, Dorin Cocoş i-ar fi dat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-şi finanţa televiziunea. Suma ar fi fost remisă la solicitarea lui Florian Coldea, director interimar S.R.I.

Astă-vară, împreună, la cafea, astăzi, la cuţite

"La o cafea cu dl Sebastian Ghiţă, undeva in vara trecută. Vă spun si unde: la cafeneaua Sofa de pe Barbu Vacarescu, dl Sebastian Ghita - un apropiat al SRI-ului si o persoana care se vede des cu dl Florian Coldea - mi-a spus ca dl Coldea ma uraste. Am intrebat de ce, si mi-a spus un lucru pe care eu apoi l-am spus public - dar bineinteles nu am citat, la vremea aceea: pentru ca am fost permanent o sursa alternativa de informatii la presedinte."

Patronul RomaniaTV neagă vehement acuzaţiile lansate de Elena Udrea

"Nu am avut prea multe intalniri cu doamna Udrea si nu am avut o relatie cu dansa. Ma surprind acuzatiile dansei la adresa institutiilor care o ancheteaza, DNA si SRI. Nu e prima oară când suspecţii fac afirmaţii denigratoare la adresa mea; nu comentez" a reactionat Sebastian Ghita"

Vizibil deranjat de acuzaţiile fostei "Miss adolescenţa Buzău", Ghiţă răspunde cu aluzie la cel mai răsunător dosar de corupţie, Dosarul Microsoft.

"Nu vrea sa ma refer la actiunile dansei dar cred ca DNA a comunicat o chestiune oficiala: doamna Udrea e inculpata si ataca institutiile la fel cum o fac toti cei inculpati.Cred ca toti trebuie sa avem incredere in ratiunea si in pregatirea procurorilor.Pana acum doamna Udrea nu stia nimic din ce s-a intamplat cu banii de la retrocedari si Microsoft iar acum, dintr-o data, ne spune, acuzandu-se singura, ca dansa stie cum s-au distribuit acei bani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net