Reacţia incredibilă a mamei tânărului din Dolj, acuzat că a îmbolnăvit intenţionat de SIDA mai multe persoane

Ultima actualizare:

    După moartea lui Daniel Secu, poliţia a deschis dosar penal Foto: Sofia Prejbeanu
După moartea lui Daniel Secu, poliţia a deschis dosar penal Foto: Sofia Prejbeanu

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a murit săptămâna trecută, iar familia a ascuns adevărul şi a susţinut sus şi tare că băiatul a suferit un infarct. După autopsie, medicii au descoperit că, de fapt, tânărul era infectat cu virusul HIV.

Necropsia care a scos la iveală boala lui Daniel Secu (25 de ani) a declanşat o adevărată nebunie la spitalul din Segarcea, care a fost luat cu asalt de 40 de persoane panicate că ar fi putut fi infectate.

Mai mulţi apropiaţi ai tânărului au declarat că acesta şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă, că avea un comportament agresiv cu ele, iar după ce întreţinea raporturi sexuale cu fetele le arunca în stradă. Ceea ce s-a şi adeverit. Ultima iubită a lui Daniel a fost infectată cu HIV şi este internată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. 

Ba mai mult de atât, şi mama acestuia a fost pusă la zid şi acuzată de faptul că ştia că fiul ei este seropozitiv de la vârsta de 3 ani şi întreţinea raporturi sexuale neprotejate cu diferite tinere, chiar în casa ei. Mama lui Daniel Secu a rupt tăcerea şi a vorbit pentru Observatorul de la Antena 1, unde a susţinut că absolut toţi prietenii lui ştiau că este bolnav şi îl atacă pe nedrept.

''Parcă suntem blestemaţi, vreau să se facă dreptate pentru ca băiatul meu să se odihnească în pace acolo unde este. Toată lumea vuia că este bolnav, toţi ştiau. Acum nu vor să recunoască. De mic copil, doamna doctor a confirmat că este infectat cu HIV. Îmi aduc aminte şi acum că Daniel venea acasă plângând, îmi zicea că nu mai suportă toată situaţia. Nu cred că fiul meu ar fi vrut să facă rău. Fetele care au fost cu el au ştiut că este bolnav. Acum dau vina pe el. De ce au început tot scandalul abia acum?, a mărturisit femeia îndurerată de moartea băiatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net