Reacția directorului Hexi Pharma la acuzațiile grele

Ultima actualizare:

    Flori Dinu
Flori Dinu

Fosta soție a lui Dan Condrea, dar și un renumit microbiolog au dezvăluit că Hexi Pharma dădea șpăgi uriașe ca să obțină contracte în spitale și că banii erau negociați de directorul general al firmei, Flori Dinu. Femeia spună că totul este o inveție.

Imediat după acuzațiile primite, Flori Dinu, a declarat că situaţia prezentată de fosta soţie a lui Dan Condrea este ori inventată, ori o calomnie.

“Nu am dat niciodată, niciunui medic, în calitate de reprezentant al Hexi Pharma, director general sau ce vreţi dumneavoastră. Situaţia prezentată este ori inventată, ori este o calomnie. Nu am făcut niciodată în 16 ani această tentativă sau cum o numiţi dumneavoastră. O rog din tot sufletul să meargă la Parchet să facă acest denunţ. Probabil aşa ar trebui să facă şi chiar o rog să meargă la Parchet să dea o declaraţie cu lux de amănunte cum s-a întâmplat, pentru că vreau să se afle adevărul. Pentru că eu nu am dat niciodată aşa ceva”, a spus directorul general al companiei.

Laura Condrea a declarat azi că are o listă cu numele unor politiceni care ar fi primit bani pentru ca afacerile Hexi Pharma să fie protejate.

Ea a precizat că protecţia a venit de la “domnul Georgescu”, de la Comisia de la Camera de sănătate a Camerei Deputaţilor.

Aceasta a adăugat că lista cu acele persoane era în calculatorul firmei Hexi Pharma de la sediul din Bulevardul Octavian Goga, la Dan Condrea şi la Flori Dinu.

“În calculatorul din Goga, pe care am apucat să-l percheziţionez cinci minute până să mă ia la bătaie angajaţii domnului Condrea, era în calculatorul lui personal din Goga. Erau listele la el şi la Dinu Flori. Nominal şi nu numai nominal. Erau nişte liste pe partide. Adică fiecare director de spital aparţinea de PSD, de PNL, şi cu sume. Eu deţin backup-uri până la 2008, decembrie. Am intrat atunci în apartament, cu riscul să mă împuşte pentru că ştiam că are pistol şi am făcut ultimul set de backup-uri”, a spus fosta soţie a lui Condrea.

Ba chiar și un medic a dezvăluit cum venea  Flori Dinu prin spitale ca să ofere șpăgi uriașe medicilor și managerilor, ca să poată obține contracte.

Dinu a fost astăzi la sediul firmei Hexi Pharma din Bulevardul Octavian Goga, din Capitală, pentru a fi prezentă la percheziţiile făcute de procurorii Parchetului instanţei supreme şi de poliţişti, care ridică noi documente şi medii de stocare a datelor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net