Ponta: «Soțul Alinei Gorghiu e ofițer acoperit». Ce spune PNL-ista

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a aruncat cu acuze în direcția lui Lucian IsarFoto: Facebook
Victor Ponta a aruncat cu acuze în direcția lui Lucian IsarFoto: Facebook

Victor Ponta a publicat un mesaj pe Facebook, care indică faptul că și în PSD există ofițeri sub acoperire, iar luni (25 aprilie), fostul premier aflat la Parlament, a declarat că soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar este ofițer acoperit.

Ironic sau nu, Ponta a creat vâlvă cu mărturisirea sa: ”La cine domn'le? La Calimente (preşedinte comisiei de control SIE - n.r) ? La SRI nu m-au chemat. La Calimente, un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun: Lucian Isar este (ofiţerul acoperit - n.r.). Despre el vorbeam, de Isar", notează adevărul.ro

Alinei Gorghiu: "Am scăpat de un prim-ministru bolnav"

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, nu a rămas fără reacție la acuzele lui Victor Ponta și a ales să-și exprime opinia pe pagina de Facebook: „Referitor la ultimele lucruri trăsnite spuse de Victor Ponta, am următorul comentariu de făcut: S-a intrat în zona patologicului deja și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată și nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD, este de noaptea minții, însă doar PSD poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net