VIDEO EXCLUSIV Care a fost cea mai mare teamă a lui Răzvan Ciobanu, după ce şi-a făcut implant de păr: «Mi-a fost frică să mă spăl»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Răzvan Ciobanu ţine foarte mult la imaginea lui şi încearcă mereu să arate din ce în ce mai bine. Acum câţiva ani, designerul şi-a făcut curaj şi a decis să treacă pragul unei clinici de medicină estetică pentru a-şi face implant de păr, iar de atunci viata i s-a schimbat.

Chiar dacă problemele cu părul nu i se avansaseră foarte tare, Ciobanu a decis să ia măsuri din timp. El şi-a făcut implant de păr la medicul Felix Popesccu, iar rezultatele intervenţiei au fost unele incredibile. În scurt timp, el s-a trezit cu o podoabă capilară de invidiat. A avut însă o mare teamă în zilele de după implant.

"Nu am fost obsedat să văd cum creşte fiecare fir de păr. Îmi era frică să mă spăl pe păr, dar am aflat că se poate fără niciun fel de problemă. Cred că nu m-am spălat vreo două zile", a declarat el la Click!, emisiune difuzată de luni până vineri de la ora 22:30, pe postul de televiziune Prima TV.

Dacă ar putea însă, au lua-o de la capăt, deoarece este foarte mulţumit de cum arată în prezent. "M-a făcut să mă decid (n.r să îmi fac implant de păr) faptul că mă uitam in oglindă si mi se părea că am un gol în mijlocul capului. Mi-a luat fix 5 minute să mă hotărăsc. Sunt fericit că am făcut-o şi aş face-o oricând, dacă ar trebui. După ce vezi că-ti iese bine prima oară, începi să-ţi inventezi probleme. Dacă ar trebui să o fac din nou, aş face-o oricând. E important să se ştie că e o interventie uşoară, fără dureri, pleci şi vii pe picioarele tale", a continuat creatorul de modă.

Cu toate acestea, Ciobanu nu vrea să-şi mai facă şi alte intervenţii chirurgicale. "Mai mult decât botox sau tratamente cosmetice nu m-am gândit să îmi fac altceva", a încheiat el.

Si medicul Felix Popescu, care i-a făcut lui Răzvan Ciobanu implantul de păr, recomandă tuturor persoanelor cu probleme să apeleze la o astfel de intervenţie dacă simt că asta le la spori încederea în ele. Este foarte important, spune doctorul, ca decizia să personală.

simeon stalpnicul png

"Cei care au avut probleme cu chelia sunt persoane care nu suportă noul look fără păr, iar această problemă se intensifică în interior. Implantul de păr e garantat pe veci. La chelioşi există o "bentită" de păr care nu cade niciodată, sunt firele mai rezistente. Firele implantate se comportă ca cele naturale, pot fi vopsite. Încrederea în sine reprezintă o impăcare cu tine insăţi", a explicat medicul, care a precizat că o astfel de interventie porneşte de la 1.500 de euro şi poate ajunge până la 6.000 de euro.

Doctorul Felix Popescu a analizat câţiva crai cunoscuţi de la noi si a dat verdictul: au sau nu nevoie de implant? . Iată ce spune el.

Costi Ioniţă - de ani buni, artistul s-a tuns zero, cel mai probabil din cauza calviţiei. Îi recomandă medicul implant de păr? "Depinde cât il deranjează pe el. Se poate face, există o speranţă", a spus el.

simeon stalpnicul png

Radu Mazăre - "Radu rămâne un exotic. Am observat o imbunătăţire a texturii firelor fin faţă. Nu pot să mă pronunţ dacă a făcut implant sau nu", a spus Felix Popescu.

simeon stalpnicul png

Cristian Ţânţăreanu - La 71 de ani, afaceristul se poate lăuda cu o podoabă capilară nu foarte afectată de calvitie.  "El este un simpatic oricum. El are calitatea firului de păr pe care o caută orice medic care face transplant de păr. La spate are un fir de păr foarte sănătos, foarte gros, drept, iar rezultatul la el ar fi unul foarte frumos", a explicat medicul.

simeon stalpnicul png

VIDEO

Citeşte şi:

FOTO Răzvan Ciobanu şi iubitul lui, naşi pentru prima dată! «Oare cum vede Biserica asta?»

Reacția lui Naomi față de Răzvan Ciobanu, care s-a arătat revoltat de comparația dintre transsexualul român și Conchita Wurst!

FOTO «Iubitul» lui Răzvan Ciobanu, despre relaţia cu designerul: «Sunt gay şi iubesc asta»

Răzvan Ciobanu, revoltat de discuţiile de după Eurovision: «Nu putem compara Dacia 1310 cu Ferrari»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net