Răzvan s-a dus după iubita ucisă de focul din Colectiv

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dumnezeu i-a mai dat o şansă la viaţă şi l-a scăpat din infernul din Colectiv. Răzvan nu a putut trăi însă fără iubita lui, moartă în incendiu. Băiatul şi-a pus capăt zilelor, din prea multă suferinţă, la un an şi jumătate după ce a pierdut-o definitiv pe Tina, sufletul lui.

“65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv creşte. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan!”, este anunţul postat sâmbătă seară, 29 iulie, de reprezentanţii Asociaţiei Colectiv GTG 3010. Vestea a şocat multă lume, ştiind că băiatul a fost unul dintre supravieţuitorii tragediei. Nu la fel s-a întâmplat cu iubita lui, Tina, care a murit din cauza fumului, în baia clubului din acea noapte fatidică. Răzvan se afla în faţa scenei în momentul declanşării incendiului şi a alergat într-un suflet să o găsească şi să se salveze din infern. Nu a mai găsit-o, iar el a fost scos afară de alţi tineri. Rănile sufleteşti pe care i le-a lăsat această pierdere nu l-au mai lăsat să-şi continue viaţa într-un mod normal şi a ales să plece după iubita lui, fără de care nu mai putea trăi. 

”Pentru toată suferinţa la care a fost supus băiatul, fizică şi psihică, părinţii îşi doresc ca Răzvan să fie înmormântat cu un preot, nu ca un sinucigaş, fără slujbă. Răzvan a iubit mult şi a murit din dragoste!”, ne-a declarat un apropiat al băiatului.  Familia lui a avut de asemenea de transmis un mesaj la adresa celor care deplâng moartea băiatului. 

“Respectăm dorinţa oamenilor de a ne fi alături, precum şi nevoia de informare a tuturor. Dar, dincolo de numărul 65, se află suferinţa noastră, a familiei şi prietenilor lui Răzvan. Ne alină gândurile bune şi faptul că atâţia oameni devin părtaşi la durerea noastră, dar facem un apel la discreţie şi decenţă. Vrem să ne ducem pe ultimul drum fiul şi prietenul în linişte. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a fost mesajul lor. 

Sâmbătă s-a ţinut «Noapte albă la Colectiv»

simeon stalpnicul png

Sâmbătă, 29 iulie, ziua în care Răzvan şi-a pus capăt zilelor, coincidenţă sau nu, a avut loc o comemorare de 1 an şi nouă luni a victimelor din Colectiv, printr-o ceremonie denumită ”Noapte albă la Colectiv”. Incendiul a avut loc în noaptea de vineri, 30 octombrie 2015. Focul a fost provocat de artificiile folosite în timpul concertului, artificii care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic (uşor inflamabil) folosit pentru antifonare de pe un stâlp al clădirii.

Weekend negru

  • Accident cu șase victime. Cinci persoane, între care un copil în vârstă de 7 ani, au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică (29 spre 30 iulie), în urma unui accident rutier produs în Focșani și în care au fost implicate două autoturisme. Șoferii celor două mașini avariate au fost răniți grav, celelalte trei persoane, între care un copil de 7 ani, au răni mai ușoare. Într-unul dintre autoturisme se afla o familie care se întorcea de la mare.

De asemenea, subofițerul criminalist care mergea la accident s-a răsturnat cu mașina de serviciu și a fost rănit, fiind transportat si el la spital. Polițistul se grăbea să ajungă la locul accidentului, moment în care, din cauze necunoscute, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. 


    Impactul dintre  cele două maşini  a fost puternic
Impactul dintre cele două maşini a fost puternic
  • Biciclist căzut în prăpastie. Un turist de 20 de ani, care mergea pe bicicletă, pe un traseu foarte dificil din masivul Bucegi, se afla acum în stare gravă la spital, după ce a căzut într-o râpă de la o înălțime de aproximativ 40 de metri. Tânărul a fost preluat de salvamontiștii din Bușteni, după o intervenție dificilă, care a durat în jur de patru ore. Acesta a suferit multiple traumatisme la cap, membre și coloană. Salvatorii au cerut și ajutorul unui elicopter SMURD, dar, din cauza vântului puternic, acesta nu a putut interveni. Apelul la 112 a fost dat de către unul dintre prietenii de drumeție a victimei. În momentul în care a fost găsit, turistul care făcea mountain biking era conştient. Se pare că bărbatul a urcat cu bicicleta pe munte împreună cu mai multe persoane când, în zona Vârfului Omu, s-a dezechilibrat şi a căzut. El a fost găsit după câteva ore. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net