Razie în trenurile de călători. Blatiştii, puşi că cumpere bilete la suprapreţ

Ultima actualizare:

    Controlorii de bilete au obligat 86 de călători să achite bilete cu suprataxă (foto: Arhivă Adevărul)
Controlorii de bilete au obligat 86 de călători să achite bilete cu suprataxă (foto: Arhivă Adevărul)

Reprezentanţii CFR Călători şi ai Poliţiei Transporturi au luat la puricat, joi dimineaţă, trenurile de pe cele mai solicitate rute de cale ferată. Dintre cei o mie de pasageri care au fost controlaţi, 268 au fost prinşi fără bilet, informează responsabilii CFR.

Controlul realizat de reprezentanţii CFR Călători a vizat trenurile de pe rutele Târgovişte-Bucureşti Nord şi Piteşti-Bucureşti Basarab şi a avut ca scop depistarea celor care circulă fără bilet. Astfel de acţiuni sunt derulate frecvent de responsabilii companiei şi de poliţiştii de la Transporturi şi pentru “îmbunătățirea calității serviciului public de transport feroviar de călători din România”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Echipele de supracontrol au verificat circa o mie de pasageri. Dintre aceştia, aproape 200 au fost obligaţi să-şi cumpere bilete direct din tren, iar alţi 86 au fost puşi să achite tichete cu suprataxă. CFR Călători menţionează că sumele încasate din vânzarea de bilete sunt direcţionate cu prioritate către programe de întreţinere şi modernizare a materialului rulant, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de confort.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net