4 ani de puşcărie că i-a tăiat frânghia alpinistului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost la un pas de a ucide un alpinist utilitar căruia i-a tăiat coarda de susţinere şi a căzut în gol de la 10 metri înălţime. Muncitorul a supravieţuit ca prin minune, iar constănţeanul a primit iniţial pedeapsă cu suspendare, pe motiv că nu şi-a premeditat fapta. Magistraţii s-au răzgândit însă şi l-au condamnat acum la închisoare cu executare.

23 octombrie 2011, Constanţa. Alpinistul utilitar Gligore Ilea (33 de ani) lucra la izolaţia unui bloc de şapte nivele de pe strada Dezrobirii. Costel Stoian (60 de ani), un locatar de la etajul 3 al blocului, s-a înfuriat când a văzut că muncitorul i-a murdărit peretele din dreptul geamului. Fără să stea prea mult pe gânduri, a luat o foarfecă şi i-a tăiat alpinistului coarda de susţinere. Bărbatul a căzut în gol de la 10 metri înălţime şi s-a izbit de asfalt. El a supravieţuit însă şi a fost dus de urgenţă la spital. Medicii au spus că a fost o minune că omul a scăpat cu viaţă şi că nu a rămas imobilizat la pat.

Gligore Ilea a avut nevoie de câteva săptămâni de spitalizare ca să-şi revină

simeon stalpnicul png

De aici a căzut în gol alpinistul

simeon stalpnicul png

Costel Stoian a fost acuzat de tentativă de omor, dar a declarat că îşi regretă foarte tare fapta, că nu a fost ceva premeditat, ci o acţiune la nervi. Astfel, instanţa l-a condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri de 45.000 de lei. Săptămâna trecută, însă, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au desfiinţat decizia colegilor de la tribunal şi i-au dat o pedeapsă de 4 ani cu executare pentru gestul său. Gligore Ilea şi-a dorit încă de la incident să-l vadă pe Stoian în spatele gratiilor. El a avut nevoie de mai multe săptămâni de spitalizare pentru a-şi reveni. Chiar şi la un an după ce a căzut în gol avea dureri mari de coloană. Mai mult, din această cauză, el nu îşi mai poate face meseria şi îi este greu să îşi găsească alt loc de muncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Aliia Roza KGB Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
generatia de aur jpg
Portile de fier 1 jfif
555 (2) jpg
bere rece pexels jpg
persoana cu handicap in carucior jpeg
card bonuri de masa  jpeg
aeronava tarom shutterstock jpg
440937024 1195680698269689 2065313262416132005 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net