"Războiul" sânilor în politică! Sfaturile sexy-PRM-istei pentru sexy-PSD-ista cu decolteu adânc

Ultima actualizare:

    Anca Cârcu şi Alexandra Bogaciu, două dintre sexy-politicienele care au candidat la parlamentare, dar la alegeri diferitefoto: colaj Click!
Anca Cârcu şi Alexandra Bogaciu, două dintre sexy-politicienele care au candidat la parlamentare, dar la alegeri diferitefoto: colaj Click!

Depuţaţii vor avea cu ce să-şi clătească de acum ochii în plen, de când a intrat în scenă Alexandra Corina Bogaciu, sexy PSD-ista care face furori cu bustul ei! Aceasta este şi o veste bună, dacă ţinem cont de câţi aleşi se cam plictiseau şi adormeau la dezbateri! Cea mai tânără deputată i-a atras atenţia şi Ancăi Cârcu, cea cunoscută drept sexy-PRM-ista cu sâni gigant. Bruneta, retrasă din politica românească s-a oferit să-i dea tinerei câteva sfaturi de care ar trebui să ţină cont acum de când a prins un fotoliu de deputat.

Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților, dar momentan tot ce o recomandă sunt ipostazele sexy în care a pozat pe Facebook şi care au dispărut ca prin farmec după alegerile de duminică (11 decembrie). Focoasa şatenă, care va intra în plenul Camerei Deputaţilor, este nepoata lui Florentin Pandele şi a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari. Cât de bine se pricepe la politică vom vedea! Sexy-PRM-ista Anca Cârcu (33 de ani) se îndoieşte că tânăra ar avea experienţă în domeniu şi o sfătuieşte să ţină cont de câteva aspecte esenţiale pentru ca politicienii să nu se uite la ea doar ca la o femeie cu forme apetisante. 


    Anca Cârcu a fost moderator tvfoto: arhiva personală
Anca Cârcu a fost moderator tvfoto: arhiva personală

"Dacă a fost prima pe lista PSD, acest lucru înseamnă multe. Poate că ...pentru că este nepoata soţului şefului PSD Bucureşti, Gabriela Firea. Politica în România începe să se facă pe clanuri de familie, ceea ce este trist. Nu cred că mărimea sânilor a fost criteriul pentru care a fost nominalizată. Dacă acesta s-a luat în calcul, atunci cred că unele doamne apropiate lui Florentin Pandele ar trebui să îşi facă probleme. Eu când am candidat nu am fost pusă pe listă că am sânii mari. Am fost nominalizată că activam într-o asociaţie de ajutorare a locuitorilor din judeţul meu, Bistriţa Năsăud, eram moderator TV, formator de opinii, agent principal de investigaţii şi eram cunoscută. Totuşi i-aş da un sfat! Să nu se dezbrace de caracter în Parlament. Frumuseţea chiar nu înlocuieşte inteligenţa. Nu vreau să se înţeleagă că fac concursuri de frumuseţe cu ea, nici de mărimea sânilor. Pe mine nu mă interesează să fiu prima sau ultima în acest domeniu. Aspectul fizic e de la Dumnezeu. Dacă va face politică de la nivelul gâtului în jos atunci va fi percepută că o "întâmplare" în breaslă. Încă nu mă simt detronată de ea! Sânii mei sunt originali", ne-a declarat Anca Cârcu.

Cum a devenit cunoscută Anca Cârcu

Bruneta este fosta candidată PRM la un fotoliu de deputat, apoi adversară a lui Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali. În 2012, Anca Cârcu candida pentru un loc în Colegiul 3 în care a fost ales Ioan Oltean, dar nu a reuşit să adune decât 290 de voturi.

După eşecul din 2012, Anca a intrat în atenţia presei ca politiciana sexy. În februarie 2013, Anca Cârcu l-a vizitat pe Corneliu Vadim Tudor şi a fost numită secretar executiv la nivel naţional al PRM, fiind desemnată, pentru foarte puţin timp, să se ocupe de probleme de imagine şi comunicare. Nu a avut viaţă lungă în PRM, căci a început un adevărat război cu regretatul lider al partidului pe care a ajuns să-l reclame ulterior la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru că a jignit-o.

Sătulă de scandalurile din politica românească, Anca Cârcu a părăsit România, a locuit în Spania, unde a acceptat oferta unui partid de a candida pentru un post de consilier în regiunea Tenerife. După această experienţă, tânăra s-a mutat în America la familia ei, dar peste trei luni aşteaptă să revină pe pământ românesc, în vizită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net