Răsturnare de situaţie în cazul chinezului care a tranşat şi a fiert o familie într-un apartament din Colentina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doi chinezi au rămas în analele Poliţiei Române după ce au comis un dublu asasinat ca-n filmele de groază. Unul dintre ei a fost eliberat din cauza unei erori judiciare, celălalalt era pe punctul de a fi pus în libertate, dar judecătorii i-au dat planurile peste cap.

O crimă cu detalii absolut șocante a avut loc în 1995, în Bucureşti, atunci când doi soți chinezi au fost uciși într-un mod înfiorător, în apartamentul lor din Colentina. Criminalii au fost chiar doi conaționali de-ai lor, pe nume Li Zong Chang și Zhao Tun Guo. Aceştia aveau ca principal scop jaful, doar că mințile diabolice nu s-au mulțumit să sustragă cei 5.000 de dolari, cât au găsit în casă, și i-au măcelărit. I-au strâns de gât cu funii pe cei doi soți, după care le-au tranșat corpurile cu un fierăstrău, le-au fiert măruntaiele și au încercat să le arunce în wc. Sadismul celor doi nu s-a oprit aici. Mustața bărbatului ucis au pus-o într-o solniță de sare, iar înainte să plece din casa lor s-au pus la masă și au băut câte un pahar de Cola. Potrivit rechizitoriului, amprentele de pe paharele de suc au fost și cele care i-a dat de gol pe cei doi criminali.

Ambii au fost prinși, însă doar Li Zong Chang a fost condamnat la 23 de ani și opt luni de închisoare, pentru că celălalt complice, Zhao Tun Guo a fost eliberat dintr-o eroare judiciară. Cea care l-a achitat a fost judecătoarea Viorica Dinu (n.r. arestată pentru fapte de corupție).

Li Zong Chang a beneficiat de o reducere a pedepsei, cu doi ani, după noul cod penal, așa că a ajuns la 21 de ani și opt luni. Astfel, după un periplu prin pușcăriile din București și Giurgiu, acesta urma să fie eliberat condiţionat. Judecătorii i-au respins însă, până acum, toate cererile de eliberare!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net