Raluca Turcan, șefa interimară de la PNL, nu a arătat mereu așa! Ce operații și-a făcut

Ultima actualizare:

    Raluca Turcan, 2016foto: arhivă personală
Raluca Turcan, 2016foto: arhivă personală

Se pare că liberalii vor fi conduși tot de o femeie după ce Alina Gorghiu și-a asumat eșecul în alegerile parlamentare din 11 decembrie. Raluca Turcan este numele cel mai vehiculat pentru preluarea șefiei intarimare a PNL până la congresul partidului de la începutul anului viitor.

UPDATE ora 13.30

Membrii Biroului Politic Naţional al PNL au votat, marţi, 13 decembrie, în unanimitate, ca Raluca Turcan, liderul filialei Sibiu, care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, să fie preşedinte interimar al partidului până la Convenţia Naţională, informează news.ro. Decizia a fost luată în mai puţin de o oră de la debutul şedinţei şi a fost practic o confirmare a recomandării făcute de liderii de organizaţii judeţene care au obţinut rezultate peste media partidului şi care s-au reunit luni seară la sediul central al PNL. Odată cu votarea Ralucăi Turcan drept preşedinte interimar, liberalii au impus şi condiţia ca aceasta să nu candideze la congresul de anul viitor.

În BPN se discută la ora transmiterii acestei ştiri cine va fi viitorul secretar general interimar, până acum fiind făcute două propuneri: Teodor Atanasiu şi Răducu Filipescu, liderul organizaţiei judeţene Călăraşi. De asemenea, în cadrul şedinţei, Cătălin Predoiu şi-a anunţat intenţia de a candida pentru preşedinţia partidului la congresul de anul viitor.

Blondă, trasă prin inel, dar mai ales ”fruntașă” la alegerile de duminică. Organizația de Sibiu condusă de Raluca Turcan a obținut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie, în urma cărora partidul a obținut un scor departe de a-l îndreptăți să se gândească la formarea viitorului guvern.

Era firesc, așadar, ca numele Ralucăi Turcan (40 de ani) să fie cel mai vehiculat în acest moment pentru preluarea șefiei interimare a Partidului Național Liberal.

Activă din 2000 pe scena politică românească, Raluca Turcan a intrat de mai multe ori în vizorul presei după ce s-a speculat că ar fi recurs la mai multe operații estetice pentru a-și îmbunătăți înfățișarea. Deputata nici n-a confirmat, nici n-a negat vreodată intervențiile minore la nivelul feței, dar când a venit vorba despre un implant mamar, a râs cu poftă. ”Aș vrea eu silicoane”, a exclamat amuzată Raluca Turcan, în urmă cu mai mușți ani, când a fost întrebată dacă și-a mărit artificial bustul.

Dacă ne uităm însă la imaginile de la începutul carierei deputatei PNL, vom vedea câteva schimbări de substanță, dincolo de efectul pozitiv al renunțării la breton și de adoptarea unui machiaj mai luminos. Specialiștii contactați d eCLick! Au confirmat că Raluca Turcan a umblat puțin la sprâncene, la cearcăne și la riduri, dar au apreciat discreția intervențiilor și faptul că deputata afișează un look foarte natural.

”În ceea ce privește fața, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare. După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, caci bretonul nu o avantaja deloc”, a declarat un specialist pentru Click!


    Raluca Turcan, 2008foto: arhiva Click!
Raluca Turcan, 2008foto: arhiva Click!


    Raluca Turcan, 2010foto: arhiva Click!
Raluca Turcan, 2010foto: arhiva Click!


    Raluca Turcan, 2010foto: arhiva Click!
Raluca Turcan, 2010foto: arhiva Click!


    Raluca Turcan, 2011foto: arhiva Click!
Raluca Turcan, 2011foto: arhiva Click!


    Raluca Turcan, 2013foto: arhiva Click!
Raluca Turcan, 2013foto: arhiva Click!


    Raluca Turcan, 2015foto: arhiva Click!
Raluca Turcan, 2015foto: arhiva Click!

Cine este Raluca Turcan

Raluca Turcan a studiat Relații Economice Internaționale la Academia de Studii Economice. Are un master în Comunicare și Relații Publice și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

A intrat în politică în anul 2000, ocupând funcția de expert parlamentar în Senatul României, până în 2004. Din 2001 până în 2006 a activat drept cadru didactic asociat la Universitatea Transilvania Brașov și Universitatea Romano-Germană Sibiu. În februarie 2005, a devenit Președinte al Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă la Camera Deputaților. A ocupat această funcție până în septembrie 2006.

Din 2004 până în 2008, Raluca Turcan a activat ca deputat de Sibiu și a revenit în această funcție din 2008 până în prezent. Din 2012, a ocupat funcția de Secretar al Comisiei pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, la Camera Deputaților.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net