Radu Mazăre, înjunghiat la Carnavalul de la Mamaia? Ce se va întâmpla la ediţia din acest an

Ultima actualizare:

Agitaţie mare pentru Radu Mazăre. Mai sunt doar câteva zile până la mult aşteptatul Carnaval de la Mamaia şi, ca totul să iasă perfect, edilul Constanţei a venit să inspecteze carul alegoric în care va defila. Şi-a amenajat ”Colosseum” pe patru roţi.

Primarul Radu Mazăre vrea să facă senzaţie la Mamaia şi vara aceasta, mai ales că prima defilare a carelor alegorice va avea loc pe 5 iulie, chiar de ziua lui. Costumat ca împăratul roman Cezar, el va deschide Carnavalul de la cârma ”Colosseumului din Roma”, un car alegoric construit pe şasiul unui vechi autobuz RATC.

Edilul nu putea lipsi de la prima repetiţie! Radu Mazăre a mers, sâmbătă, în zona Perla din Mamaia, însoţit de mai multe tinere pe care le-a ”antrenat” personal pentru parada de sâmbătă. S-a urcat împreună cu ele pe carul alegoric şi le-a explicat cum trebuie să se ţină de mânere ca să nu cadă în timp vor dansa.

„Carul nu e gata, mai trebuie puse luminile, muzica, accesoriile. Vor veni şi gladiatorii, o să avem şi momentul artistic, va fi spectaculos“, a spus Radu Mazăre.

Alături de el va sta cânăreaţa Delia care o va întruchipa pe Cleopatra, la fel ca în videoclipul piesei ”A lu Mamaia”, imnul staţiunii. Nici fiul primarului, Radu Mazăre Junior, nu va lipsi de la paradă.

„Voi fi costumat în Brutus, ultima persoană care s-a întors împotriva lui Cezar. O să fie ceva interesant şi frumos, plin de fete frumoase“, a spus Radu Mazăre Jr.

Ca în fiecare an, la Carnaval vor participa şi alte 10 care alegorice, fiecare reprezentând câte un club din Mamaia.

Fuge înapoi, spre mașină,  mai mult țopăind jpeg

Următoarele repetiţii vor avea loc peste două zile, când primarul vrea să vadă toate carele înainte de startul Carnavalului. Paradele vor avea loc în fiecare weekend, până la sfârşitul sezonului estival.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net