Radu Mazăre îi vrea capul lui Ponta

Ultima actualizare:

    Primarul Constanției îi cere demisia lui Victor Ponta, după pierderea alegerilor
Primarul Constanției îi cere demisia lui Victor Ponta, după pierderea alegerilor

Radu Mazăre nu-l mai păsuiește pe Victor Ponta. Primarul Constanţei i-a cerut azi demisia după eşecul de la alegerile prezidenţiale, susţinând că dacă el ar pierde, a doua zi şi-ar depune mandatul.

Radu Mazăre critică conducerea PSD pentru faptul că organizaţiile judeţene sunt considerate responsabile de eşecul lui Victor Ponta la prezidenţiale.

”Sunt discuţii despre modul cum este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală. Şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau al al lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la Primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale că ei sunt de vină pentru pierderea mea. În mod normal şi onorabil, da, trebuie să-și dea demisia”, a declarat edilul Constanţei, citat de RTV.NET.

Mazare a facut aceste declarații la Curtea de Apel București, unde se judecă un nou termen în dosarul în care primarul este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net