RADET începe să le dea căldură bucureștenilor, de miercuri

Ultima actualizare:

    Bucureștenii vor avea căldură în calorifere
Bucureștenii vor avea căldură în calorifere

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) București anunță că agentul termic poate fi furnizat în Capitală începând de miercuri.

RADET Bucureşti anunţă că luni vor fi începute probele la cald necesare pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2015 - 2016.

Clienţii RADET sunt rugați să deschidă vanele montate pe circuitul de încălzire din subsolul blocurilor, precum şi robineții montaţi pe calorifere, pentru a se realiza o încărcare şi o aerisire corectă a instalaţiei de încălzire.

RADET precizează că lipsa încălzirii la unele blocuri sau scări de bloc poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol urmare a solicitărilor venite de la locatari.

Ulterior efectuării probelor la cald, începând de miercuri, se poate trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Decizia furnizării agentului termic pentru încălzire se va face cu respectarea prevederilor articolului 117 din H.G. 425/1994, potrivit cărora „începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 18.00 - 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00-6.00”, mai spune RADET.

Reprezentanții regiei mai anunță că dispeceratele şi echipele sale de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea: TelVerde - 0800.820.002.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net