A înghiţit bucăţi de cupru ca să scape de arest

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 33 de ani  n-a scăpat de arest
Bărbatul de 33 de ani n-a scăpat de arest

Doamne, ce le mai trece prin cap! Un deţinut nemulţumit s-a apucat să ronţăie o ţeavă de cupru ca să iasă din arest. Medicii au stabilit însă că n-are nimic grav şi poate sta în continuare la puşcărie.

Un bărbat de 33 de ani deţinut la Penitenciarul „Popa Şapcă" din Timişoara a fost dus de poliţişti în Arestul IPJ Caraş-Severin, pentru că oamenii legii îl cercetau şi în alte dosare de furt. Probabil că în celula din Caraş-Severin condiţiile nu sunt la fel cu cele din penitenciar sau că bărbatul şi-a dorit cu orice preţ să părăsească arestul, aşa că „a rupt din ţeava de cupru care susţinea perdeaua de la duş trei bucăţi, fiecare de câţiva milimetri, pe care le-a ingerat", a precizat agentul principal Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Aşa arătau ţevile ronţăite de puşcăria

simeon stalpnicul png

Bărbatul mai avea pregătite alte trei bucăţi de ţeavă, însă a fost oprit la timp de agentul de poliţie care asigura paza persoanelor reţinute şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa, pentru investigaţii medicale. Acolo medicii au stabilit „că nu sunt riscuri asupra sănătăţii şi integrităţii corporale, iar bucăţile înghiţite vor fi eliminate pe cale naturală, lucru care s-a şi întâmplat", a mai spus Cărbunaru.

Bărbatul sosise în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă la începutul săptămânii, din penitenciar, pentru a fi cercetat în alte dosare penale. Este cunoscut cu antecedente penale, recidivist, fiind condamnat pentru infracţiuni de furt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net