PSD își respinge propriile proiecte! Construcția a peste 500 de creșe, picată în Parlament

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, președintele PSDfoto: arhiva Click!
Liviu Dragnea, președintele PSDfoto: arhiva Click!

PSD a început să-și omoare propriile proiecte. Majoritatea social-democrată din Parlament a respins un proiect de lege inițiat anul trecut, tot de PSD, prin care Guvernul era oblicat ca, începând din 2017, într-o perioadă de 4 ani, să construiască 554 de creșe în toată țara din fonduri bugetare.

„România a pierdut cea mai mare parte a creşelor pe care le-a avut până în 1989, ceea ce a creat o mare dificultate familiilor tinere. De aceea, cred că este firesc şi normal ca Guvernul să se intereseze şi să aibă în portofoliul de idei şi de fapte construirea de creşe în toate judeţele ţării. Raţionamentul autorilor acestei iniţiative legislative este unul cât se poate de corect, pentru că ţine seama de ponderea populaţiei în repartizarea numărului de creşe pe fiecare judeţ în parte“, susţinea atunci Ecaterina Andronescu. Guvernul era obligat să asigure finanţarea construcţiei unui număr minim de creşe în fiecare oraş de peste 10.000 de locuitori, proporţional cu populaţia fiecărei localităţi, potrivit adevarul.ro.

În toamna anului trecut, majoritatea PSD-ALDE-UNPR din Senat a adoptat proiectul de lege, în urma unui raport favorabil întocmit de Comisia de învăţământ, al cărei preşedinte era atunci, ca şi acum, Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net