Proxenetă la 14 ani: şi-a convins colegele să facă sex pe bani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O adolescentă de 14 ani din Galați poate intra în Cartea Recordurilor pentru ingeniozitatea cu care a pus pe roate o afacere, pe cât de profitabilă, pe atât de ilegală.

Simona U., acum în vârstă de 17 ani, și-a atras colegele de școală într-un miraj al banilor câștigați ușor, convingându-le să nu mai facă sex pe gratis, ci pe bani. Elevă în clasa a VII-a în 2014, Simona ducea o viaţă modestă alături de mama ei, care o creştea într-o cameră închiriată de la Primăria Galaţi. Atunci s-a gândit să pună bazele unui bordel. Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu.

„Am început să umblu prin locuri unde ştiam eu că se adună trupa la o ţigară şi m-am interesat care dintre fete şi-o pune. Mi-a fost uşor să aflu, căci băieţii se dau tot timpul mari cu asta“, a mărturisit ea. Tinerele au început să-și vândă trupul pe bani unor bărbați. Pe fir a intrat și Petrică Stan, un individ cu antecedente penale, dat în urmărire internaţională. O a treia persoană, Vasile Seserman, le-a pus la dispoziţie propriul apartament, unde fetele de liceu îşi aduceau clienţii, scrie adevarul.ro. Deși au trecut trei ani de la faptele incriminate de procurori, dosarul a fost înaintat spre judecare abia acum. Primul termen de judecată este 13 septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net