Proteste în Piața Victoriei din București și în alte orașe. Se scandează ”Ultima soluție: încă o revoluție!”

Ultima actualizare:

    Îmbrânceli între jandarmi și protestatari după ce unii dintre protestatari au încercat să forțeze lanțul  format din jandarmiFoto Digi24
Îmbrânceli între jandarmi și protestatari după ce unii dintre protestatari au încercat să forțeze lanțul format din jandarmiFoto Digi24

Traficul este blocant în Piața Victoriei din cauza unui protest. Câteva sute de oameni se află în prezent în Capitală la un protest împotriva modificării codurilor penale. Bulevardul Kiseleff a fost blocat în totalitate, ei scandează cu pancarte, iar jandarmii au început să îmbrâncească cu protestatarii.

Update 22.46: Un jurnalist german, pe numele său Paul Arne Wagner, a fost ridicat de jandarmi şi urcat într-o dubă. Circulaţia între sediul Guvernului spre statuia Aviatorilor este blocată miercuri seară, la protestul din Piaţa Victoriei având loc mai multe incidente între jandarmi şi participanţi.

Protestatarii au rupt gardurile instalate de jandarmi și au intrat pe carosabil, astfel că, traficul a trebuit să fie blocat. Unii dintre protestari s-au așezat pe șosea, în semn că nu ar vrea să renunțe la protest. Conform Digi24, manifestanţii au reacţionat în acest sens după ce forţele de ordine le-au interzis să rămână în Piaţa Victoriei cu o maşină din care se strigau în mers, prin portavoce, mesaje împotriva guvernului.

simeon stalpnicul png

Conform News.ro, traficul a fost blocat miercuri seară în Piaţa Victoriei, unde sute de oameni protestează faţă de modificarea codurilor penale şi au avut loc incidente între jandarmi şi manifestanţi, după ce o parte a acestora au rupt cordonul forţelor de ordine şi s-au aşezat pe asfalt.

Iniţial, traficul a fost restricţionat în Piaţa Victoriei, după ce manifestanţii au ocupat o parte din carosabil, unii dintre ei aşezându-se pe jos. La acestă oră, circulaţia este blocată pe Şoseaua Kiseleff şi pe bulevardul Aviatorilor. Oamenii au vrut apoi să ocupe şi mai mult şoseaua, iar jandarmii au făcut cordon în faţa lor, iar la un moment dat mai mulţi manifestanţi au rupt cordonul forţelor de ordine şi au reuşit să pătrundă pe şosea, unde s-au aşezat pe jos.

Au avut loc îmbrânceli cu jandarmii, iar unii manifestanţi au fost târâţi pe jos de către jandarmi, care au încercat să îi ridice şi i-au avertizat că vor interveni în forţă. Unul dintre protestatari a fost ridicat de jandarmi şi dus la dubă. Manifestanţii strigă "Libertate", "Hoţii", "Nu plecăm", "Jos comuniştii", "Demisia", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta" şi "Hoţii", dar şi mesaje împotriva Jandarmeriei, iar în piaţă a fost montat un banner de mari dimensiuni cu mesajul "Curtea Constituţională a penalilor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net