Protest pe holurile Parlamentului: ”Ceaușescu n-a murit! E Dragnea travestit!”

Ultima actualizare:

    Un grup de protestatari scandează pe holurile Parlamentului împotriva lui Liviu DragneaFOTO: captura stiritvr.ro
Un grup de protestatari scandează pe holurile Parlamentului împotriva lui Liviu DragneaFOTO: captura stiritvr.ro

Este scandal pe holurile Parlamentului. Mai mulți tineri protestatari s-au întins pe jos și critică modul în care senatorii și deputații trec legile prin Parlament.

UPDATE Ora 16.00. În fața clădirii Parlamentului au început să se adune protestatari. Au bannere și cântă ”Imnul golanilor”, scris în iunie 1990 pentru fenomenul Piața Universității.

Ora 13.50. A fost o mobilizare fără precedent pe rețelele de socializare pentru participarea în număr mare la un protest în fața clădirii Parlamentului, sub sloganul ”Ultimatum pentru Dragnea”. Ora de întâlnire a fost ora 12.00.

Circa 10 protestatari au intrat în clădire, ca vizitatori invitați de parlamentari USR, în timp ce premierul Viorica Dăncilă rostea un discurs despre pregătirile exercitării președinției la Consiliului Uniunii Europene, scrie stiritvr.ro.

Pe hol, un grup de protestatari critică vehement modul în care senatorii și deputații trec legile prin Parlament. Sunt aproximativ 10 protestatari care strigă împotriva premierului Viorica Dăncilă, împotriva lui Liviu Dragnea și a întregii guvernări.

Pe rețelele de socializare a început o mobilizare la proteste în toată țara încă de marți, 19 iunie, imediat după ce Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală.

Manifestaţia anunţată pe Facebook ar trebui să aibă sloganul ”Ultimatum pentru Dragnea”, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că ar putea fi începută procedura de suspendare a preşedintelui. Tot astăzi (20 iunie) miercuri, după ora 18.00, sunt programate proteste în mai multe oraşe.

Ce vor protestatarii

”ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luaţi aminte, dacă începeţi procedura de supendare a preşedintelui, nu o să mai aveţi unde să vă ascundeţi de poporul român! V-am auzit pe toţi că mergeţi până la capăt, de data asta poporul spune #pânălacapăt. Noi avem ultimul cuvânt! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Sunt anunţate proteste la Suceava (în faţa prefecturii), la Iaşi (Piaţa Unirii), la Galaţi (prefectură), la Sibiu (Piaţa Mare), la Baia Mare (prefectură), la Satu Mare (prefectură), la Braşov (prefectură), la Brăila (prefectură), la Ploieşti (prefectură), la Alba Iulia (prefectură), Constanţa (prefectură), Miercurea Ciuc (prefectură), Călăraşi (prefectură), Focşani (Piaţa Unirii), Piatra Neamţ (prefectură), Tulcea (Piaţa Civică), Craiova (prefectură), Piteşti (prefectură), Buzău (prefectură), Târgu Jiu (prefectură), Oradea (prefectură), Botoşani (prefectură), Bacău (prefectură), Vaslui, Târgovişte (prefectură), Arad (prefectură) şi Timişoara (Piaţa Victoriei), scrie news.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net