Prostest inedit al judecătorilor împotriva modificării legilor justiţiei: "Suntem cu ochii pe voi"

Ultima actualizare:

    Judecătorii protestează împotriva noilor modificări ale Codurilor PenaleFoto Facebook
Judecătorii protestează împotriva noilor modificări ale Codurilor PenaleFoto Facebook

Judecătorul clujean Cristi Danileţ a anunțat că va protesta alături de alți magistrați din patru județe din nord-vestul României împotriva modificării Codurilor Penale.

Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă luni, pe 18 decembrie, și vor protesta împotriva modificărilor aduse legilor justiției. Judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj a publicat pe Facebook un mesaj prin care a anunțat faptul că el nu este de acord ca Parlamentul să dezbată legi pentru a favoriza infractorii. 

"Luni, între orele 12-13, judecătorii şi procurorii din judeţele Cluj, Sălaj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud vor ieşi în faţa tribunalelor, îmbrăcaţi în robe! Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiţiei şi a codurilor penal şi de procedură penală. Sperăm că la fel vor proceda magistraţii din celelalte judeţe ale ţării. Magistraţii români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o ruşine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane. În momentul de faţă judecătorii penalişti şi procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest. Aşadar, luni vom anunţa şi noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă şi magistraţii în stradă sa înţelegeţi că e groasă, atunci o să facem şi asta, să vuiască Europa!", a scris magistratul Cristi Danileț pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net