Program TV în noaptea de Revelion

Ultima actualizare:
 În ultima zi a anului, de la ora 19.10, TVR prezintă „Visul unei nopți de iarnă”
În ultima zi a anului, de la ora 19.10, TVR prezintă „Visul unei nopți de iarnă”

De Revelion şi în primele zile ale lui 2016, telespectatorii vor avea la ce să se uite la TV din plin. Pentru că televiziunile au o ofertă bogată în divertisment şi filme, producţii de succes şi multă muzică.

Printre vedetele difuzate în noaptea de Revelion se află și Andra, care va concerta în aer liber
Printre vedetele difuzate în noaptea de Revelion se află și Andra, care va concerta în aer liber

Telespectatorii TVR 1 trec în noul an cu umor şi muzică pe toate gusturile. Programele oferite pot fi văzute şi online, pe TVR+. În ultima zi a anului, de la ora 19.10, din Arhiva de Aur a Televiziunii Române TVR 1 prezintă pe micile ecrane una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale scenei româneşti. Este vorba despre „Visul unei nopţi de iarnă”, piesa scrisă de Tudor Muşatescu, din distribuţia căreia fac parte Rodica Mandache, Florin Piersic, Adela Mărculescu și Margareta Pogonat. Adaptarea TV aparţine Ioanei Prodan şi lui Dan Necşulea, ce semnează şi regia piesei.

Muzica lui Gică Petrescu nu poate lipsi de revelion
Muzica lui Gică Petrescu nu poate lipsi de revelion

Tot pe 31 decembrie, de la 21.00, Dragoş Pătraru prezintă ediţia specială “Starea Naţiei”. De la ora 22.00, TVR 1, TVR HD şi TVR+ înce petrecerea Revelion 2016, alături de telespectatori, cu un program special. Găzduită de îndrăgiţii actori Marius Rizea, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, petrecerea de Revelion se încinge alături de multe vedete printre care Irina Loghin, Marina Voica, membrii formației Voltaj, Elena Gheorghe, Luminiţa Anghel, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Dida Drăgan, Oana Sârbu, Gabriel Dorobanţu și Zuralia Orchestra . Invitaţii vor fi perpeliţi la foc iute de bucătarul chef Antonio Passarelli.

„Concertul de Anul Nou de la Viena” are loc în faimoasa Golden Hall a Operei din Viena, în prima zi noului an
„Concertul de Anul Nou de la Viena” are loc în faimoasa Golden Hall a Operei din Viena, în prima zi noului an

Cu zâmbetul pe buze, Gică Petrescu a însoţit cu muzica sa mai multe generaţii de iubitori ai romanţei, ai muzicii uşoare şi de petrecere. Iar pentru că, pe timpul vieţii maestrului, la TVR nu a existat Revelion fără cântecele sale, acum, la centenar, TVR 1 îi dedică o emisiune-eveniment, chiar în cadrul programului de Revelion. “Cu lăutarii după mine”, aşa cum i-a plăcut mereu lui Gică Petrescu, mari artişti ai scenei româneşti vin la TVR 1, aducând cu ei cele mai frumoase şlagăre lansate de îndrăgitul interpret. „Căsuţa noastră”, „Du-mă acasă, măi tramvai”, „Fetiţe dulci ca-n Bucureşti”, „Ia mai toarnă-un păhărel”, „Uite-aşa aş vrea să mor”, „Cu lăutarii după mine” sunt doar câteva dintre piesele celebre care se vor auzi în casele românilor şi în această noapte. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor începe de la 0.50 la TVR 1 şi pe TVR +.

„Gala Revelioanelor de altădată” va fi difuzată pentru cei nostalgici, pe 1 și 2 ianuarie
„Gala Revelioanelor de altădată” va fi difuzată pentru cei nostalgici, pe 1 și 2 ianuarie

Sub bagheta dirijorală a letonului Mariss Janson, „Concertul de Anul Nou de la Viena” are loc în faimoasa Golden Hall a Operei din Viena, în prima zi noului an, de la 12.15 (partea I), respectiv de la 13.15 (partea a II-a). TVR 1 şi TVR HD transmit spectacolul în direct şi în acest an. Pentru cei care nu au putut urmări transmisiunea în direct de la Viena, concertul poate fi vizionat în reluare, tot la TVR 1, pe 2 ianuarie, începând cu ora 09.35.

„Concertul aniversar al Mariei Dragomiroiu” va fi difuzat tot pe 1 ianuarie, în două părți, de la 21.10 și de la 23.00
„Concertul aniversar al Mariei Dragomiroiu” va fi difuzat tot pe 1 ianuarie, în două părți, de la 21.10 și de la 23.00

Celor care au nostalgia programelor de Revelion difuzate de TVR de-a lungul anilor Televiziunea Publică le oferă, pe 1 şi 2 ianuarie, de la ora 17.00, „Gala Revelioanelor de altădată”. Programul se constituie sub forma a două antologii care adună tot ceea cce TVR a produs mai valoros în materie de umor şi muzică, de-a lungul Revelioanelor, din anii `70, până în prezent. Cele două ediţii, montate în alb-negru (1 ianuarie) şi color (2 ianuarie) aduc în faţa telespectatorilor mari maeştri ai bunei dispoziţii, precum: Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Stela Popescu şi Ştefan Bănică, Draga Olteanu, Radu Beligan, Carmen Stănescu, Florin Piersic, Jean Constantin, Puiu Călinescu şi mulţi alţii.

Iuliana Tudor își invită fanii să continue petrecerea cu „Ești român, cântă românește”
Iuliana Tudor își invită fanii să continue petrecerea cu „Ești român, cântă românește”

De la ora 21.10, respectiv de la 23.00, TVR 1 difuzează, în două părţi, tot pe 1 ianuarie, „Concertul aniversar al Mariei Dragomiroiu”, susţinut la Sala Palatului, cu prilejul împlinirii a 60 de ani de viaţă şi 35 de ani de carieră artistică. I-au fost alături artişti de valoare ai scenei româneşti, precum: Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Adrian Enache, Aurelian Temişan, Raoul, Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Vedeta TVR Iuliana Tudor a fost gazda evenimentului, iar regia artistică a spectacolului - semnată de unul dintre profesioniştii TVR, Elise Stan.

La Antena 1, petrecerea de Revelion începe cu „Chef de râs”
La Antena 1, petrecerea de Revelion începe cu „Chef de râs”

Tot Iuliana Tudor îşi invită fanii să continue petrecerea în stil românesc şi după Revelion. “Eşti roman, cântă româneşte”, îndeamnă Iuliana, oferind un program de karaoke inedit, exclusiv cu muzică populară, difuzat la TVR 1 şi pe TVR+ pe 2 ianuarie, de la ora 23.00, respectiv pe 3 ianuarie, de la 22.45. Locaţia aleasă este una extrem de ofertantă – cea mai mare berărie din Europa, unde Ionuţ Ungureanu, Nico şi Maria Buză îi provoacă pe toţi cei aflaţi acolo să cânte, să danseze şi chiar să pozeze purtând obiecte tradiţionale româneşti.

Programul Pro TV de Revelion are acţiune şi comedie

În ultima zi din an, PRO TV îți oferă comedie autentică românească. Umorul te face mai puternic și, dacă adaugi și puțină imaginație, vei merge spre un 2016 fantastic! Iar la începutul lui 2016, PRO TV aduce filme de renume internațional, care te vor ține în fața televizorului. Pe 31 decembrie, comedia e acasă la ea la PRO TV! Seria comediilor autentice românești se deschide cu „Păcală se întoarce”, de la 16:00. Cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani în roluri principale. De la ora 20:30, „Filantropica” spune o poveste plină de umor, inedită și imprevizibilă despre realitățile societății românești. În regia lui Nae Caranfil, după propriul scenariu, „Filantropica” îi are în rolurile principale pe Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu și Florin Călinescu. „Cuscrii” va aduce, de la 22:30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară. Lansat în 2014, filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate. La 00:00, întreaga Românie cântă și dansează alături de Loredana, în super concertul „Imaginarium”! Melodiile noi şi vechi, momentele extraordinare și invitații speciali vor aduce energia și vocea Loredanei în toate casele în primele ore din 2016!

Programul ProTv pe 1 și 2 ianuarie: Primele zile ale anului 2016 vin cu premiere la PRO TV!

În noaptea dintre ani, Dan Negru este nelipsit
În noaptea dintre ani, Dan Negru este nelipsit

După ce întreaga Românie a sărbătorit venirea noului an, în primul weekend al anului 2016, PRO TV a pregătit seria perfectă de blockbustere! În premieră, PRO TV le va aduce telespectatorilor patru producții de excepție: „Răzbunătorii, „Lupul de pe Wall Street”, „Joc Periculos” și „Django dezlănțuit”. Pe 1 ianuarie, de la ora 20:30, vin „Răzbunătorii” („Avengers”), unul dintre cele mai așteptate și iubite filme cu supereroi. Iron Man, Captain America, Hulk și Thor vor crea echipa perfectă de supereroi, pentru a-l împiedica pe Loki să înrobească întreaga omenire. De la 23:15, filmul artistic „Lupul de pe Wall Street”, cu Leonardo DiCaprio și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar, printre care "Cel mai bun film" și "Cel mai bun regizor", ajunge la PRO TV. Producţia semnată de Martin Scorsese se clasează în topul celor mai populare filme ale ultimilor ani. Sâmbătă, 2 ianuarie, de la 20:30 Jason Statham aduce în „Joc periculos” acțiunea din Las Vegas direct în casele românilor. Atunci când un bodyguard cu abilități excepționale și cu o problemă cu jocurile de noroc ajunge să fie în conflict cu mafia, are o singură șansă: totul sau nimic! De la 22:15, PRO TV aduce povestea „Django dezlănțuit”, filmul artistic care a făcut înconjurul întregii lumi, în regia lui Quentin Tarantino.

Program pentru întreaga familie pe timpul zilei!

Pe 1 și 2 ianuarie, ziua este dedicată familiei și filmelor care pot fi urmărite alături de cei dragi, fie că sunt copii sau adulți! Pe 1 ianuarie, de la 09:30, află de ce e „Panică la Hotel Majestic”, iar de la 11:15 vine aventura plină de distracție din „Ștrumfii”. De la ora 13:15 se anunță „Război în bucătărie”, iar de la 15:30, telespectatorii vor putea urmări „Cu duzina e mai ieftin 2 – Războiul taților”. Urmează „Pantera Roz” și aventurile ei, la ora 17:15. Sâmbătă, 2 ianuarie, seria comediilor de calitate continuă la PRO TV, de la primele ore ale dimineții. La 10:15, în loc de micul dejun, „Stă să plouă cu chiftele”, la 13:30 aflăm ce scrie într-un „Jurnal de dădacă”, iar de la 17:15, povestea celebră „Blonda de la Drept” va aduce zâmbete pe fețele tuturor românilor.

La Antena 1 se petrece cu Mirela Boureanu Vaida Dan Negru şi Vasile Muraru

Antena 1: program de Revelion

Mirela Boureanu Vaida va găzdui emisiunea „La Hanu' Mirelei”
Mirela Boureanu Vaida va găzdui emisiunea „La Hanu' Mirelei”

Marea petrecere de Revelion va fi, și în acest an, la Antena 1! Și începe cu... “Chef de râs”, de care se fac răspunzători îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru și Valetina Fătu. Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale susținute de interpreți de renume, precum Sofia Vicoveanca și Cornelia și Lupu Rednic, Fuego, CRBL și Corina.

Emisiunea „WOWBiz” are ediție specială de Anul Nou
Emisiunea „WOWBiz” are ediție specială de Anul Nou

Revelionul Starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, va aduce în casele românilor cei mai iubiți artiști ai momentului. Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabiță, Connect-R, Maria Buză, Pepe, Maria Cârneci, Alina Eremia, Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Gina Pistol, Andreea Bănică, Anna Lesko, nea Mărin, Matteo, Florin Ristei, Aurelian Temișan, Lora, Taraful din Clejani, Jean de la Craiova, Dorian Popa, Ruby, Alb Negru, Giani Kiriță, Vali Vijelie sunt doar o parte dintre ei.

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor. O parte dintre artiști, împărțiți în două tabere – a fetelor și a băieților –, vor trebui să ghicească ce personalități se ascund în spatele lor, ținând cont de indiciile oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2016 vor veni, printre alții: Chewbacca, din “Războiul stelelor”, Grinch, Mihai Viteazul, vrăjitoarea din Albă ca Zăpada, gnomul Nori sau orcul Azog din “Hobbitul”.

Noaptea dintre ani aduce la Pro Cinema comedie, animație, aventură și acțiune
Noaptea dintre ani aduce la Pro Cinema comedie, animație, aventură și acțiune

După ce toate măștile vor fi dezvăluite, petrecerea va continua până-n zori “La Hanu’ Mirelei”, unde frumoasa Mirela Boureanu Vaida îi va avea ca invitați pe cunoscuții interpreți ai cântecului popular românesc: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Constantin Enceanu, Gelu Voicu, dar și pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Adrian Sînă și Sandra N. Din program nu vor lipsi momentele inedite, căci invitaţii Mirelei vor avea parte de o serie de provocări, una mai haioasă decât alta. Ei vor trebui să tragă răvașele din plăcinta pregătită de gazdă și să îndeplinească sarcinile înscrise pe ele.

Kanal D, program de Revelion: “WOWBiz Revelion”, editie specială în noaptea dintre ani


    Emisiunea „WOWBiz” are ediție specială de Anul Nou
Emisiunea „WOWBiz” are ediție specială de Anul Nou

În noaptea dintre ani, Kanal D le aduce telespectatorilor un show pe măsura sărbătorii, cu artişti unul şi unul - “WOWBiz Revelion”! Minodora, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Liviu Guţă, Adi de la Vâlcea, Laura Lavric, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Daniela Condurache, Emilia Ghinescu, Adriana Antoni sunt doar câţiva din artiştii care vor fi alături de telespectatori în noaptea de Revelion, la Kanal D. Cântecele de petrecere vor încinge atmosfera, iar gazdele show-ului, Mădălion Ionescu şi Adelina Pestriţu, ajutaţi de “cetăţeanul turmentat” Axinte, îi vor însoţi pe invitaţi şi pe telespectatori la cea mai tare petrecere dintre ani. În noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, de la ora 21:30, o serie de surprize îi aşteapta pe telespectatorii Kanal D!

Program PRO Cinema de Revelion


    Noaptea dintre ani aduce la Pro Cinema comedie, animație, aventură și acțiune
Noaptea dintre ani aduce la Pro Cinema comedie, animație, aventură și acțiune

Noaptea dintre ani aduce la Pro Cinema comedie, animație, aventură și acțiune! De Revelion, personajele îndrăgite, poveștile de ținut minte și aventura care te ține cu sufletul la gură ajung pe micile ecrane. De la ora 19:00, una dintre cele mai îndrăgite și amuzante familii revine pe micile ecrane! „Familia Simpson – filmul” readuce povestea lui Homer, care trebuie să salveze omenirea de la o catastrofă pe care a provocat-o el însuși. Animalul lui de companie, un porc, depozitul de deșeuri radioactive din Springfield, locuitorii și șeful Agenției de Protecție a Mediului vor fi în centrul atenției, alături de simpaticele personaje din Familia Simpson. De la 20.30 va fi difuzat „În căutarea semnelor: Tărâmul întunericului” şi aduce povestea lui Will Stanton (Alexander Ludwig), care descoperă că este ultimul dintr-un grup de războinici nemuritori, care și-au dedicat viețile luptei împotriva răului. Mai departe, aventurile lui cu forțele întunericului vor căpăta proporții de neimaginat, iar aventurile lui vor ajunge în casele tuturor românilor.Anul 2016 ajunge la PRO CINEMA în pași de comedie, râsete și voie bună! „Petrecerea burlacilor: ultima tentație” le aduce telespectatorilor, de la ora 22:30, povestea unui frate care încearcă din toate puterile să împiedice nunta fratelui săi, organizând o petrecere a burlacilor în Miami.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net