Profesorul criminal, săltat din apartament

Ultima actualizare:

Profesorul universitar Dan Păcurariu, bănuit că şi-a ucis iubita în urmă cu 18 ani a fost arestat. Polițiștii l-au ridicat astăzi de la locuința lui, din Capitală, după ce procurorii au câștigat recursul.

Dan Păcurariu a fost săltat de Poliţie şi dus în Arestul Central. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis, astăzi, arestarea preventivă a profesorului universitar Dan Păcurariu, acuzat că şi-a ucis iubita în urmă cu 18 ani. 

Magistraţii au admis contestaţia făcută de procurori la decizia Tribunalului Bucureşti de a-l plasa sub control judiciar pe bărbat.

Iniţial, judecătorii au considerat că suspectul avea un comportament de hărţuitor, dar nu era perceput ca o ameninţare pentru victimă, motiv pentru care au considerat că nu reprezintă un pericol public.

Iubita lui, ucisă cu bestialitate

În iunie 1998, profesoara Mihaela Fulga a fost ucisă cu bestialitate în locuinţa sa din cartierul Titan din Capitală, în care locuia cu chirie.

Tânăra ar fi fost lovită în cap cu un aparat video până a murit, iar polițiștii au bănuit că este vorba despre o crimă pasională.

Suspectul principal a fost încă de la început Dan Păcurariu, care avea o relaţie de dragoste cu victima.

În documentele aflate la dosar se arată că Mihaela se decisese să rupă relaţia cu profesorul mai ales că acesta devenise violent și-l anunțase că pleacă în China.

Un bilet de amenințare, cheia anchetei

Un bilet de amenințare ar fi fost cheia care a dezlegat misterul crimei de acum 18 ani. Mama victimei a descoperit într-o carte a fiicei sale niște notițe scrise de profesorul care este acum arestat. Din ele, reieșea că o va ucide dacă îl părăsește.

Dan Păcurariu a dus în tot acest timp o viață liniștită și a predat la Universitatea Hyperion din București.

Biletul scris de Dan Păcurariu i-a determinat pe polițiști să reia ancheta. Au mai avut însă nevoie de încă doi ani că să-l și încătușeze pe bărbat.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net