Profesor acuzat de uciderea iubitei acum 18 ani, dus la audieri

Ultima actualizare:

    Cadrul universitar a fost dus la audieri la Poliția Capitalei (foto: adevarul.ro)
Cadrul universitar a fost dus la audieri la Poliția Capitalei (foto: adevarul.ro)

Un cadru universitar de la Universitatea Hyperion din Capitală, considerat autorul unei crime din urmă cu 18 ani, a fost ridicat azi de Poliție și dus la audieri. Dan P. (55 de ani) e acuzat de uciderea unei fete de 30 de ani, cu care avea o relație amoroasă.

Dascălul de la universitatea bucureșteană și Mihaela Fulga, la rândul ei cadru didactic (profesor de limba chineză), aveau o relație amoroasă în urmă cu 18 ani. Tânăra a fost ucisă cu bestialitate în urmă cu 18 ani, în apartamentul ei din cartierul Titan, în care locuia cu chirie. Trupul ei a fost găsit de vecini la câteva zile de la tragedie. Acesta prezenta urme de agresiune, polițiștii presupunând că a fost omorâtă cu un ciocan de bătut șnițele, scrie Mediafax.

Surse judiciare susțin că e vorba de o crimă pasională, cauzată de o ceartă între cei doi ca urmare a deciziei tinerei de a părăsi România cu destinația China, unde i se oferise o slujbă. Polițiștii spun că autorul crimei a sustras bunuri personale din apartamentul fetei pentru a-i face pe oamenii legii să creadă că a fost vorba de un jaf. Polițiștii au întocmit încă de atunci un cerc de suspecții, însă nu l-au inclus și pe iubitul fetei, profesorul universitar de azi. Polițiștii spun că în acest caz au apărut probe noi care îl incriminează pe dascăl. Până nu va fi pus oficial sub acuzare, nu putem divulga numele celui anchetat acum de polițiști. Cazul este incredibil, având în vedere că de la crimă au trecut 18 ani. Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net