Un profesor din Vaslui s-a ales cu dosar penal după ce a bătut o femeie în şcoală - FOTO

Ultima actualizare:

    Claudiu Tănase, profesorul agresor
Claudiu Tănase, profesorul agresor

Claudiu Tănase, profesorul de fizică de la şcoala din localitatea vasluiană Deleni s-a ales cu dosar penal după ce a agresat fizic, vineri dimineaţă, pe mama unei eleve chiar în timpul orelor.

În urma anchetei demarate de poliţiştii vasluieni la şcoala din Deleni s-a stabilit că profesorul Claudiu Tănase a lovit-o pe Adina Vulpe, de 38 de ani, mama unei eleve.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a tulburat orele de curs, la numărul de urgenţă 112 fiind înregistrate trei apeluri date de către alte cadre didactice din şcoală. 

simeon stalpnicul png

Femeia a fost transportată în stare de şoc la spital

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele profesorului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Pliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Profesorul Claudiu Tănase susţine că nu a bătut-o pe femeie.

„Eu nu am lovit-o pe femeie. Ea a venit la şcoală şi a intrat peste ora mea. A venit să facă scandal. Motiv pentru care am poftit-o afară. Pe hol a încercat să mă lovească, iar eu doar am împins-o. Ea a căzut pe scări şi nu ştiu dacă s-a lovit. Cred că simulează“, a spus Tănase. Dascălul mai spune că a notat eleva cu 1 pentru că nu a vrut să dea lucrare şi mânca în timpul orei.Tănase nu se află la prima abatere. A mai bătut un elev în 2009.

simeon stalpnicul png

Directorul şcolii din Deleni susţine că va cere mutarea profesorului de fizică la o altă şcoală.

„Din câte ştiu, femeia a venit să facă scandal, iar domnul profesor a împins-o cu piciorul şi ea a căzut pe scări. Nu este o atitudine demnă pentru un cadru didactic. De aceea, am să propun să fie mutat disciplinar la o altă instituţie de învăţământ“, a spus Ştefan Damian, directorul şcolii din Deleni. 

De asemenea, poliţiştii îl anchetează şi pe fiul femeii care a venit la şcoală şi a încercat să îşi facă singur dreptate, ameninţându-l pe profesorul agresiv cu o rangă de fier. Tânărul a încercat să intre într-o sală de cursuri acolo unde dascălul se încuiase de frica rudelor femeii.„Fiul femeii este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi port ilegal de obiect contondent", a mai adăugat Mihaela Ştraub.

Dacă va fi găsit vinovat, profesorul Claudiu Tănase riscă să stea după gratii între o lună şi trei luni sau să primească o amendă penală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net