Profa preoteasă a recunoscut că a făcut sex cu elevul de 17 ani

Ultima actualizare:

    † Marius Săndulache a murit în noiembrie 2016Foto: vestea.net
† Marius Săndulache a murit în noiembrie 2016Foto: vestea.net

Crinela Marc, profesoara din Neamţ acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev minor, şi-a recunoscut vina şi acum îşi aşteaptă sentinţa. Pentru că şi-a recunoscut învinuirile, procesul s-a derulat în procedură simplificată la Judecătoria Piatra Neamţ.

Luni, 30 octombrie, a avut loc al doilea şi ultimul termen. Profesoara a venit la proces împreună cu soţul ei, preotul Iulian Marc, şi nu a făcut nici o declaraţie la ieşirea din sediul Judecătoriei.

„Dosarul a rămas în pronunţare, va fi dată pronunţarea pe 14 noiembrie. Atât reprezentantul Parchetului, cât şi eu în apărare am solicitat aplicarea unei pedepse cu suspendare supravegheată. Inculpata a înţeles să meargă pe procedura recunoaşterii învinuirii şi a faptelor. Şi-a recunoscut învinuirile doar în ceea ce priveşte infracţiunea de act sexual cu un minor “, a declarat Monica Anton, avocata Crinelei Marc, pentru corespondentul “Adevărul”.

Avocaţii familiei elevului Marius Săndulache au cerut o pedeapsă cu executare şi daune morale de 80.000 de lei. Din decembrie 2015 femeia a început să întreţină relaţii sexuale cu Marius Săndulache, la acea vreme elev în clasa a IX-a la Seminarul Teologic Ortodox Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Piatra Neamţ. Anchetatorii au descoperit că relaţia se consuma în special la domiciliul femeii din Piatra Neamţ, în perioada în care soţul era plecat la parohia de la Lacul Roşu.


    Profesoara Crinela Marc (40 de ani) s-a dus la judecătorie însoţită de soţul preotFoto: monitorulneamt.ro
Profesoara Crinela Marc (40 de ani) s-a dus la judecătorie însoţită de soţul preotFoto: monitorulneamt.ro

Pe 17 noiembrie 2016, Marius Săndulache s-a sinucis, aruncându-se în râul Bistriţa, părinţii elevului acuzând-o pe profesoară că este vinovată. Astfel, pe lângă dosarul judecat acum, la Parchetul Neamţ se află un alt dosar privind infracţiunea de înlesnire a sinuciderii. Avocata Crinelei Marc spune însă că la acest moment profesoara nu are calitatea de suspect în acest dosar, urmărirea penală fiind doar in rem, pentru faptă. La momentul sinuciderii elevului Marius Săndulache, profesoara Crinela Marc era însărcinată, iar anul acesta a născut o fetiţă. Părinţii elevului Săndulache cred că fetiţa e nepoţica lor şi vor să ceară un test de paternitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net