Probleme la Toyota. Recheamă în service 2,9 milioane de mașini

Ultima actualizare:

    Toyota RAV4 ar avea probleme la centura din spate
Toyota RAV4 ar avea probleme la centura din spate

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp a anunțat joi că a demarat o operațiune de rechemare la service 2,87 milioane vehicule de teren, vândute la nivel mondial, informează Reuters. Și asta, din cauza unei posibile probleme la centura din spate.

Toyota precizează că rechemarea vizează în principal autoturismele de teren RAV4, produse în perioada iulie 2005-august 2014, și vândute la nivel mondial precum și un alt SUV, denumit Vanguard, produs în perioada octombrie 2005- ianuarie 2016 și vândut numai în Japonia. Retragerea include 1,3 milioane vehicule vândute în America de Nord, alături de aproximativ 625.000 de vehicule în Europa, 434.000 în China, 177.000 în Japonia și 307.000 în alte regiuni.

Producătorul auto a precizat că a primit informații referitoare la două incidente în care centura din spate s-a desprins în urma unor coliziuni. Toyota a adăugat că dealerii vor rezolva această problemă fără niciun cost pentru client, scrie Agerpres.

Anul trecut, conform statisticilor APIA, Toyota a vândut în România 3.199 de autovehicule, din care 2.909 autoturisme.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net