Pro Tv şi-a schimbat oficial sigla. Cum arată acum

Ultima actualizare:

Pro TV a trecut de la sigla clasică, „subliniată“ de trei linii colorate în roşu, verde, albastru, la o variantă alb-negru şi semitransparentă, odată cu avizul din partea CNA.

Schimbarea s-a produs în timpul emisiunii lui Cătălin Măruţă, de vineri seară (15 ianuarie). Noua identitate urmează să apară şi la Ştirile Pro TV. Ştiri pe aceeaşi temă Pro TV îşi modifică sigla şi marchează cea mai importantă schimbare a Pro TV a început să folosească noua siglă, care a fost aprobată oficial, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Astfel, în locul logo-ului Pro TV, „subliniat“ de trei linii colorate în roşu, verde, albastru (RGB - culorile primare din televiziune), a rămas o variantă monocromă şi semitransparentă, scrie paginademedia.ro.


    Foto: Captură Kanal D
Foto: Captură Kanal D

Noul logo a fost folosit imediat după Ştirile Pro TV de la ora 17:00, odată cu începerea emisiunii „La Măruţă“. Pro TV a mai operat o modificare şi anume: în pauzele publicitare, sub sigla postului, apare adresa site-ului postului TV. Tot în acelaşi loc sunt trecute „marcajele“ emisiunilor: „direct“ sau „reluare“, arată aceeaşi sursă citată. Modificarea nu a fost făcută şi în cadrul Ştirilor Pro TV, acolo unde a rămas sigla veche. Cele trei culori dispar din logo-ul staţiei, dar se vor regăsi în alte elemente din grafica postului. Pe lângă Pro TV, şi Pro TV HD îşi va schimba „înfăţişarea“. În cazul Pro TV HD sigla va include şi literele „HD“, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de marţi, 12 ianuarie, a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care a aprobat modificarea identităţii grafice. Este pentru prima dată în istoria Pro TV când această televiziune va avea o siglă alb-negru. Totodată, este pentru a doua oară de la lansarea Pro TV când această televiziune îşi modifică sigla. Anterior, sigla a suferit o uşoară modificare în momentul lansării Pro TV HD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net