Prinţul Albert aduce cursele de bob pe roţi la Mamaia

Ultima actualizare:

    Prințul Albert de Monaco vine la  Campionatul Mondial de Bob pe  Rotile, care are loc pe litoralul nostru
Prințul Albert de Monaco vine la Campionatul Mondial de Bob pe Rotile, care are loc pe litoralul nostru

Carele alegorice şi fetele dezbrăcate sunt istorie la Mamaia. Autorităţile încearcă să atragă lumea bună pe Litoral cu evenimente serioase, dar, totodată, năstruşnice. Spre exemplu, o competiţie de bob pe rotile la malul mării la care Prinţul Albert de Monaco şi-a anunţat deja participarea.

Temperaturile de vară merg anul acesta mână în mână cu sportul de iarnă. Mai exact, cu bobul. Dar nu unul clasic, ci unul adaptat sezonului estival. Astfel că locul săniuţei va fi luat de roţi, care vor alerga pe nisipul fierbinte 50 de metri. Pentru prima dată, ţara noastră va organiza Campionatul Mondial de Bob pe Rotile, care se va desfăşura între 4-11 septembrie, pe plaja din Mamaia. Se anunţă o competiţie spectacol, la care vor participa aproximativ 600 de sportivi din 39 de ţări, dar şi feţe încoronate. La eveniment va participa Prinţul Albert de Monaco, după ce campionatul a avut loc în ţara lui timp de 14 ani consecutiv.

simeon stalpnicul png

”Evenimentele cuprinse în calendar, de la concerte, competiţii sportive, gastronomice, istorice, culturale şi pentru copii la competiţii europene şi mondiale, sunt o componentă importantă a campaniei de promovare a litoralului românesc şi a Deltei Dunării. Vor fi prezente în această vară pe litoralul românesc personalităţi importante, precum Anatoli Karpov la Campionatul European Feminin de Şah şi Prinţul Albert de Monaco la Campionatul Mondial de Bob pe Rotile”, anunţă cei de la Asociaţia Litoral - Delta Dunării. Ideea de a face spectacol pe plajă a venit după ce echipa feminină de bob a României a câştigat anul trecut cupa Europei. A fost depus apoi un proiect în acest sens care a obţinut cele mai multe voturi în cadrul Congresului anual al Federaţiei de profil, desfăşurat în Belgia, la Gent: 24 pentru ţara noastră şi 15 pentru Germania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net