Principalul suspect în cazul incendierilor din Galați, reținut

Ultima actualizare:

    Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins de câţiva tineriFoto: Arhivă Click
Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins de câţiva tineriFoto: Arhivă Click

În noaptea de 21 spre 22 octombrie, doi oameni ai străzii au fost incendiați. Tentativă de omor calificat este acuzația pentru care suspectul principal al incendierilor din Galați a fost reținut. Deocamdată pentru 24 de ore.

"Este un singur suspect. Dacă victima va muri, se schimbă şi încadrarea", a spus Oana Hîncu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru Mediafax. Suspectuil se numește Alexandru Ștefan și are 49 de ani. Și-a recunoscut fapta, a spus că se plimba pe stradă și i-a văzut pe oamenii fără adăpost înghesuiți sub niște cartoane, a luat câteva hârtii și le-a dat foc, iar apoi le-a aruncat înspre ei. 

Susţine că a avut un conflict verbal, cu câteva zile înainte, cu una dintre persoanele vătămate, aceasta l-ar fi acuzat că i-ar fi sustras nişte haine pe care le ţinea în adăpostul improvizat. Ştia cine este sub cartoane, şi-a adus aminte şi a vrut să îl avertizeze să nu se mai ia de el cu altă ocazie”, a spus Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net